Δεν πα να λες εσύ ό,τι θες: Τα ζώδια που σε «γράφουν» με άνεση στα παλιά τους τα παπούτσια

Δεν πα να λες εσύ ό,τι θες: Τα ζώδια που σε «γράφουν» με άνεση στα παλιά τους τα παπούτσια
Advertisement

Σε «γράφουν» κανονικότατα και να ξέρεις πως ό,τι και να λες, δεν τα συγκινεί. Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, μπορούν με μεγάλη ευκολία να αδιαφορήσουν για σένα.

Τους στέλνεις μήνυμα; Σε αφήνουν στο «διαβάστηκε». Τους μιλάς; Κάνουν πως δεν σε ακούν. Ή αν είσαι τυχερός/η σου λένε εκείνη τη στιγμή ένα «ναι, ναι» και μετά κάνουν το δικό τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι στον κόσμο του γενικά και πάντα χαμένος στις δικές του σκέψεις. Είτε του μιλάς είτε όχι, εκείνος να ξέρεις ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα μπορεί να κάνει χίλιες διαφορετικές σκέψεις μέσα στο μυαλό του.

Σου πετάει στο τέλος ένα «ναι», αλλά δεν έχει ακούσει λέξη από αυτά που του είπες. Είναι μανούλα στο να σε αφήνει στο «διαβάστηκε» και γενικότερα στο να σε έχει «γραμμένο» στα παλαιότερα των υποδημάτων του. It is what it is… Και τι να κάνεις; Να κάτσεις να μαλώσεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο… απέναντι του Δίδυμου, ο Τοξότης, δεν διαφέρει καθόλου από αυτά που σου περιγράψαμε λίγο πιο πάνω. Είναι tale quale. Αν ποτέ θυμηθεί ότι του έστειλες μήνυμα, μπορεί και να σου απαντήσει στο ενδιάμεσο των ταξιδιών του, των περιπετειών ή των… παιχνιδιών του γενικότερα.

Advertisement

Δεν βάζει κανέναν σε πρώτη προτεραιότητα, παρά μόνο τον ίδιο του τον εαυτό και τις ανάγκες και τα θέλω του εκείνη τη στιγμή. Δεν ασχολείται καν με το τι του λες. Και αν πας να παραπονεθείς, να ξέρεις ότι από το ένα αφτί θα μπουν και από το άλλο θα βγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρίτος και καλύτερος στην σχετική μας λίστα ο Υδροχόος. Έχει γενικότερα τη φήμη του «κρύου» και αναίσθητου τύπου και να ξέρεις ότι η φήμη αυτή δεν απέχει και… πολύ από την πραγματικότητα. Ο Υδροχόος σε «γράφει» με τεράστια ευκολία. Δεν σε βλέπει καν.

Δεν υπάρχεις για εκείνον ώρες ώρες και τη φωνή σου την ακούει από το υπερπέραν. Άλλος ένας που θα σε αφήσει στο «διαβάστηκε» και θα το κάνει ελαφρά τη καρδία, γνωρίζοντας ότι εσύ περιμένεις μια απάντηση ή ότι θα εκνευριστείς. «Ξίδι» θα σου απαντήσει…

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: