Τρομακτικό βίντεο – Έκατσαν σε γραμμές τρένου για μια selfie και τους «χτύπησε» το ρεύμα

Τρομακτικό βίντεο – Έκατσαν σε γραμμές τρένου για μια selfie και τους «χτύπησε» το ρεύμα
Advertisement

Δραματική κατάληξη είχε η προσπάθεια τριών νέων να βγάλουν μια selfie πάνω σε γραμμές τρένου στο Σικάγο των ΗΠΑ με δύο εξ αυτών να καταλήγουν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση αφού τους «χτύπησε» το ρεύμα.

Στο βίντεο φαίνονται οι τρεις νέοι να κάθονται στις γραμμές του τρένου- ενώ αυτό απαγορεύεται- αγνοώντας ότι από τις γραμμές περνάει ρεύμα με τάση 600 volt.

Advertisement

Κάποια στιγμή, όμως, ο ένας εξ αυτών, ένα νεαρό αγόρι δέχεται το «χτύπημα» από το ρεύμα με το κορίτσι που βρίσκεται δίπλα του να παθαίνει το ίδιο μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και οι τρεις νέοι είναι ηλικίας περίπου 20 ετών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το τρίτο μέλος της απρόσεκτης παρέας προσπάθησε να απομακρύνει το αγόρι και το κορίτσι από τις γραμμές κάτι που τελικά κατάφερε με τη βοήθεια άλλων αυτοπτών μαρτύρων.

Advertisement

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 5ης Αυγούστου με το αγόρι που «χτυπήθηκε» πρώτο από το ρεύμα να παθαίνει ανακοπή με τους διασώστες να το επαναφέρουν στη ζωή και, στη συνέχεια, να χρειάζεται η νοσηλεία του σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση..

Το κορίτσι τραυματίστηκε, επίσης, σοβαρά αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασαν οι διασώστες με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται καθημερινά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: