Τα ζώδια που από την πολλή αυτοπεποίθηση, στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους

Τα ζώδια που από την πολλή αυτοπεποίθηση, στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους
Advertisement

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, όμως σε φυσιολογικά όρια και θα πρέπει να μπορούν να καταλάβουν μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές τους.

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, δεν το έχουν αυτό, καθώς θεωρούν ότι έχουν μπορούν να πετύχουν ό,τι όλοι οι άλλοι αδυνατούν, ενδεχομένως γιατί θεωρούν τον εαυτό τους καλύτερο ή πιο τυχερό.

Advertisement

»Το ‘χω, το ξέρω έχω πάει» είναι οι συνηθισμένες τους ατάκες και δε δέχονται και κουβέντα, με αποτέλεσμα από την πολύ σιγουριά στο τέλος να τρώνε τα μούτρα τους.

ΚΡΙΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που… περισσεύει στον Κριό, αυτή είναι η υπερβολική του αυτοπεποίθηση. Θεωρεί πως μόνο εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει, ότι έχει λύσεις για όλα, ότι είναι ο καλύτερος όλων, ο αρχηγός τους, ο ατρόμητος και ασταμάτητος «πολεμιστής» που στο πέρασμά του τρίζει η Γη.

Ναι, όλα αυτά μπορεί να ακούγονται υπερβολές, αλλά τα πιστεύει, γι’ αυτό στο τέλος την πατάει. Γιατί είναι ενθουσιώδης και παρορμητικός, δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο της ήττας, υποτιμά τους γύρω του και έχει λανθασμένη εικόνα για τα όριά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση και θεωρεί ότι είναι το πιο έξυπνο από όλα τα άλλα ζώδια και ότι τα ξέρει όλα. Όμως, στην περίπτωσή του ισχύει αυτό που λέμε «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.»

Advertisement

Ο Δίδυμος υποτιμά τις πνευματικές ικανότητες των γύρω του, τους κοιτάζει λίγο… αφ’ υψηλού και στο τέλος την πατάει πολύ άσχημα και μένει να τους κοιτά με βλέμμα απορίας και να αναρωτιέται μα πώς στο καλό του την έφεραν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, αν βάλει κάτι στο μυαλό του, θέλει οπωσδήποτε να το πραγματοποιήσει. Πολύ συχνά όμως καταλήγει να γεύεται την… αποτυχία, καθώς, λόγω της υπερβολικής του αυτοπεποίθησης αλλά και της πεποίθησής του ότι δε χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος, κάνει λάθος εκτιμήσεις.

Η βιασύνη, σε συνδυασμό με την υπεραισιοδοξία κι ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά και θα τα καταφέρει περίφημα τον χαντακώνουν. Σαν να «ποντάρει» στην τύχη του, αλλά ως γνωστόν οι πιθανότητες να νικήσεις είναι πάντα 50-50.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: