Δεν βλέπουν ποτέ φως στο τούνελ: Οι τρεις πιο απαισιόδοξες γυναίκες του ζωδιακού

Δεν βλέπουν ποτέ φως στο τούνελ: Οι τρεις πιο απαισιόδοξες γυναίκες του ζωδιακού
Advertisement

Οι παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού δεν έχουν προσδοκίες και μεγάλες ελπίδες, ούτε κάτι να περιμένουν που θα φέρει βελτίωση στην προσωπική τους ζωή.

Δεν κλαψουρίζουν για την τύχη τους, ούτε προκαλούν γκαντεμιά στους άλλους. Αντίθετα, μάλιστα, είναι πολύ καλές φίλες, που μπορούν να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν τον οποιοδήποτε.

Advertisement

Παρά την απαισιοδοξία τους, είναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν και φυσικά να σε προστατεύσουν, προσγειώνοντάς σε και δείχνοντάς σου την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι στην κορυφή της λίστας και όχι άδικα, καθώς είσαι επιρρεπής στον αρνητισμό. Πιστεύεις ότι αργά ή γρήγορα θα στη «φέρουν», βλέπεις το κακό κι όχι το καλό, ενώ τα σενάριά σου έχουν μόνιμα μια προδοσία, μια στενοχώρια κι ένα δυσάρεστο τέλος.

Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου όμως κι από εκεί πηγάζει κι η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχεις. Τίποτα δεν αφήνεις στην τύχη κι είσαι έτοιμος να πιστέψεις το χειρότερο, αν κάτι σου «χτυπήσει» κάπως.

Advertisement

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου και την πάτησες από εκεί που δεν το περίμενες.  Αλλά, ό,τι κι αν σου πουν, πάντα μα πάντα το ίδιο θα κάνεις και γνώμη δε θα αλλάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ευγενική, καλοσυνάτη και χαλαρή πλευρά σου, αλλά δε γνωρίζουν ότι έχεις και μια άλλη, αρκετά απαισιόδοξη, που σου μαυρίζει την ψυχή.

Αρκετές φορές σε παίρνει από κάτω, χάνεις την ελπίδα σου, πέφτει το ηθικό σου και συναισθηματικά βρίσκεσαι στα πατώματα. Αυτό συμβαίνει, όποτε κατεβαίνεις από το ροζ συννεφάκι σου -ηθελημένα ή αθέλητα- και έρχεσαι σε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα.

Αν προσπαθούσες να συγκρατηθείς και να μην τρέφεις τόσο υψηλές προσδοκίες ούτε για τον εαυτό σου, ούτε για τους άλλους, δε θα απογοητευόσουν τόσο συχνά και δε θα έχανες το χαμόγελο και την πίστη σου.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα περιμένεις το χειρότερο να συμβεί, είτε στη δουλειά σου είτε στα προσωπικά σου, εξ αιτίας των αρνητικών βιωμάτων σου.

Ενδεχομένως να έχεις προσπαθήσει αρκετά στη ζωή σου και οι δυσκολίες να σε έκαναν έτσι απαισιόδοξη ή να έχεις πληγωθεί, οπότε είναι σαν να αυτοπροστατεύεσαι, πιστεύοντας στο χειρότερο σενάριο κάθε φορά για να μην απογοητευτείς στο τέλος.

Ο λόγος που είσαι τελευταία στη λίστα είναι ότι θες με τα χρόνια, θες με την εμπειρία που έχεις αποκτήσει, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, καθώς ξέρεις πια ότι ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει αρκετά σύντομα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: