Αυτά τα ζώδια, καμουφλάρουν καλά το «βρώμικο» παρελθόν τους

Αυτά τα ζώδια, καμουφλάρουν καλά το «βρώμικο» παρελθόν τους
Advertisement

Θα πρέπει να έχεις λίγο εσύ τα μάτια σου ανοιχτά, μήπως και καταφέρεις να ανακαλύψεις κάτι. Επίσης, μην σε μπερδεύει το αθώο ή συνεσταλμένο τους πρόσωπο ή το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων.

Τα ζώδια αυτά μπορεί να δείχνουν στους άλλους ήρεμα, τίμια, σεμνά και… ηθικά, ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Advertisement

Να ξέρεις ότι είναι ικανά για τα… χειρότερα και έχουν ένα αρκετά βρώμικο παρελθόν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στους γύρω του ο Αιγόκερως δείχνει πάντα ένα πρόσωπο αυστηρό. Είναι το ηθικό άτομο που ακολουθεί πάντα τους κανόνες και τους νόμους.

Δεν θέλει να ξεφεύγει και δείχνει αρκετά παραδοσιακός, συντηρητικός και ώρες-ώρες και οπισθοδρομικός. Ωστόσο, να ξέρεις πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια βιτρίνα πίσω από την οποία καλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο.

Advertisement

Σαφώς και θέλει να τα δοκιμάσει όλα, τον λες και βιτσιόζο ή αρκετά υποτακτικός. Μόνο στο σεξ αφήνει κάποιον άλλο να τον ελέγχει και να τον διατάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στάνταρ έχεις λάθος εικόνα και άποψη για την Παρθένο. Πραγματικά ξεγελά τους πάντες. Μπορεί να την έχεις στο μυαλό σου ως ένα ζώδιο μίζερο, γκρινιάρικο και επικριτικό, ωστόσο να ξέρεις ότι στα ερωτικά της μεταμορφώνεται εντελώς.

Είναι θερμή, σεξουαλική και στο κρεβάτι βγάζει… kinky γούστα. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα, δεν έχει ενδοιασμούς και φυσικά κανέναν ηθικό φραγμό.

Είναι ένας πραγματικός Dr Jekyll και Mr Hyde. Θα σε ξαφνιάσει, είτε ευχάριστα είτε… δυσάρεστα. Ανάλογα αν ταιριάζετε ή όχι.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Μην σε ξεγελά το αθώο βλέμμα του Ιχθύ ή το γλυκό του χαμόγελο. Μπορεί η φωνή του να είναι ήπια και να είναι γενικότερα χαμηλών τόνων, ωστόσο αυτή του η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό του χαρακτήρα και τα γούστα του.

Αν τον γνωρίσεις θα δεις πως πίσω από το αθώο ύφος και την αθωότητα που εκπέμπει, κρύβεται ένα άτομο που είναι ικανό για όλα. Έχει περίεργα γούστα και οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις μπορεί να σε εκπλήξουν.

Θα σου ζητήσει ό,τι πιο προχωρημένο, περίεργο και ίσως κάποιες φορές μέχρι και αρρωστημένο. Μην σοκαριστείς!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: