«Μίλα ελληνικά, ψωνάρα, βλαχάρα»: Η διαδικτυακή επίθεση στη Δωροθέα Μερκούρη και η απάντησή της

«Μίλα ελληνικά, ψωνάρα, βλαχάρα»: Η διαδικτυακή επίθεση στη Δωροθέα Μερκούρη και η απάντησή της
Advertisement

Η Δωροθέα Μερκούρη δέχτηκε πρόσφατα μια διαδικτυακή επίθεση στο Instagram, με κάποιες γυναίκες να τη βρίζουν κάτω από τις αναρτήσεις της.

Η Ελληνο-Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο αναδημοσίευσε τα αρνητικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέροντας: «Αφιερώνουμε τραγούδια σήμερα στης γυναίκες που μισούν άλλες γυναίκες», συνοδεύοντας τη δημοσίευση με το τραγούδι «F@ck you» της Lily Allen.

Advertisement

Ένα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, έγραφε: «Μίλα ελληνικά μαρή ψωνάρα, βλαχάρα, άντε», ενώ ένα άλλο τη χαρακτήριζε «πολύ ψώνιο και χαζή».

Αν και αρκετοί ακόλουθοι έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Δωροθέα Μερκούρη, θέλησε και η ίδια να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο σε όσα γράφτηκαν:

Advertisement

«Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε ποτέ όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος, αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το μεγάλο γυναικείο όραμα.

Εσείς κυρίες που κάνετε και like στο «ψώνιο και χαζή» θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, θα είσαστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σας κυριεύει».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: