Το ξεστόμισε ο Λάκης Γαβαλάς: «Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η χώρα αυτή είναι μία μεγάλη μπλόφα»

Το ξεστόμισε ο Λάκης Γαβαλάς: «Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η χώρα αυτή είναι μία μεγάλη μπλόφα»
Advertisement

O Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «InStyle», αναφέρθηκε στη μόδα στην Ελλάδα, στην πορεία του στον χώρο, αλλά και τα πάρτι που έκανε στη Μύκονο.

Όπως υπογράμμισε ο σχεδιαστής μόδας «ο καθένας θεωρεί ότι κατέχει το εμπορικό κομμάτι, γι’ αυτό και βγαίνει στην αγορά για να διεκδικήσει χρήματα.

Advertisement

Εγώ είμαι μέσα στην παγκοσμιοποίηση – αυτό άλλωστε με χαντάκωσε, γιατί τότε αυτό μας υπόσχονταν οι κυβερνήσεις» και πρόσθεσε «προετοιμάστηκα, έκανα μεγάλα κτίρια, μεγάλα καταστήματα, πολύ ακριβά, χωρίς να έχω πάρει χρήματα από το χρηματιστήριο, χωρίς τίποτα, απλώς γιατί πίστεψα σε αυτό.

Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μία μπλόφα. Αυτό όμως δεν με πτοεί, την αγαπώ για τον ήλιο της, τα 2-3 σουβλατζίδικα, καμιά φορά και για τα μπουζούκια – γιατί αγαπώ και το κιτς. Για να βλέπω και τις διαφορές».

Ερωτηθείς για τα πάρτι στη Μύκονο που έκανε και αν ποτέ ένιωσε ότι ήθελε να απομονωθεί, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε «απομονωνόμουν! Έτσι κι αλλιώς εγώ στη Μύκονο δεν είχα πάει για τα πάρτι.

Advertisement

Είχα τρία καταστήματα, οπότε ήμουν μια διεθνής βιτρίνα για τη χώρα μου. Γι’ αυτό και ξαναγυρίζω τώρα στη Μύκονο εμπορικά, γιατί υποσχέθηκα ότι θα κάνω μία εκκαθάριση. Λέμε, για παράδειγμα, ότι μια παραλία είναι βρώμικη.

Αν όμως δεν πάμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια εμείς, πώς περιμένουμε να καθαρίσει; Το ίδιο κάνω κι εγώ τώρα: επιστρέφω, μαζεύω τα σκουπίδια και τα στέλνω εκεί που πρέπει. […] Δεν ζούσα για τα πάρτι, αν και είμαι ο βασιλιάς των πάρτι. Υπήρχαν 360 μέρες που δούλευα σκληρά».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: