«Στον κόσμο σου εσύ»: Βαρύ «κράξιμο» στη Μαρία Ολυμπία για όσα ανεβάζει ενώ καίγεται η Ελλάδα

«Στον κόσμο σου εσύ»: Βαρύ «κράξιμο» στη Μαρία Ολυμπία για όσα ανεβάζει ενώ καίγεται η Ελλάδα
Advertisement

Η Μαρία Ολυμπία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή, κάνοντας αναρτήσεις στα social media, οι οποίες δεν μένουν ασχολίαστες από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν λίγες μέρες, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επισκέφθηκε την Ελλάδα, για τις καλοκαιρινές της διακοπές, μετά την Τοσκάνη, όπου έμεινε σε μία πολυτελή βίλα, μαζί με τον σύντροφό της, τον αδελφό της Κωνσταντίνο Αλέξιο, τη σύντροφό του και άλλους φίλους.

Advertisement

Πλέον, επέστρεψε στο Λονδίνο και χθες, Πέμπτη, το βράδυ, έκανε μια έξοδο για φαγητό, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες, στη μία να καπνίζει έξω από το εστιατόριο, φορώντας σούπερ μίνι φούστα Giambattista Valli, λευκό t-shirt με στάμπα και ασημένια mules, ενώ στις άλλες δύο έδειξε το εσωτερικό του ταϊλανδέζικου εστιατόριο όπου απόλαυσε το φαγητό της, τον σκύλο της και την ασημί επώνυμη τσάντα της.

Η εν λόγω ανάρτηση σχολιάστηκε αρνητικά για τρεις λόγους, πρώτον για το γεγονός ότι την ίδια ώρα η Ελλάδα καιγόταν και βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση, δεύτερον για το τσιγάρο που κρατά στη φωτογραφία και τρίτον για το πόσο αδύνατη είναι.

“Ξυπνήστε και σταματήστε να αγνοείτε την καταστροφή στην Ελλάδα, δεν σας νοιάζει καθόλου; Επιδεικνύετε τους τίτλους σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά δεν δίνετε τίποτα σε αυτούς που έχουν ανάγκη στη χώρα που καλείτε ως σπίτι σας.

Advertisement

Η ίδια χώρα που σας έδωσε τους τίτλους χάρις στους οποίους κερδίζετε χρήματα. Εγκαταλείψτε τους τίτλους σας αμέσως και μην δηλώνετε ότι νοιάζεστε και αγαπάτε την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Μην χρησιμοποιείτε τους τίτλους μόνο για να μαζεύετε χρήματα, δείξτε ότι έχετε ψυχή”, ήταν ένα από τα σχόλια.

Kάποιος άλλος σχολίασε “Τόσο λυπηρό που είσαι πλέον καπνίστρια, τόσο κακό για το δέρμα σου και την υγεία σου”, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν “Προφανώς ο σκύλος τρώει το φαγητό” και “Υπερβολικά αδύνατη”.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: