Έτοιμη για GNTM: Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έφτασε 20 και ξεπερνά σε ομορφιά μέχρι και τη μητέρα της [εικόνες]

Έτοιμη για GNTM: Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έφτασε 20 και ξεπερνά σε ομορφιά μέχρι και τη μητέρα της [εικόνες]
Advertisement

Ήταν το μακρινό πια 1996 όταν η Ειρήνη Σκλήβα αναδεικνυόταν Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος, αποτελώντας την εξαγώγιμη εικόνα της ελληνικής ομορφιάς.

7 χρόνια μετά από εκείνη την τεράστια επιτυχία, η Ειρήνη Σκλήβα θα βίωνε μιαν άλλη ευτυχία, αυτή της μητρότητας.

Advertisement

Το 2003, σε μια εποχή που ήδη όδευε προς το τέλος της διαδρομής της στη μόδα, η Σκλήβα έμεινε έγκυος και γέννησε την κόρη της.

Σήμερα, αυτό το μωρό είναι κιόλας 19 ετών και έχει αρχίσει ήδη να δείχνει «σημάδια» μοντέλου, έχοντας μια εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει σε πολλά τη μητέρα της.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, παιδί που έκανε η Σκλήβα με τον ως το 2017 σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου, έχει πράσινα μάτια και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά, με τη μαμά της να το περηφανεύεται στις κατά καιρούς αναρτήσεις τους ότι είναι εμφανής η ομοιότητα μεταξύ τους.

Advertisement

Η Μαριτίνα σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή πάνω στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και το Μάρκετινγκ, αλλά είναι βέβαιο πως αν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θα το πετύχει.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει κλειστό προφίλ στο Instagram, δείγμα του ότι δεν θέλει να αποκτήσει φήμη ως η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα, αλλά να χαράξει τη δική της διαδρομή.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: