Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού έχουν κρυφό κομπόδεμα

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού έχουν κρυφό κομπόδεμα
Advertisement

Και υπάρχει λόγος που αυτές οι γυναίκες κρατάνε αυτόν τον «κρυφό» τραπεζικό λογαριασμό ή αν το θες αλλιώς, κουμπαρά. Είναι θέμα προσωπικής ασφάλειας.

Πιστεύουν ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, ότι δεν ξέρεις πώς στα φέρνει και ότι θα πρέπει πάντα να έχεις ένα «μαξιλάρι ασφαλείας» για να μην βρεθείς εκτεθειμένη και απροετοίμαστη. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην απορείς που βλέπεις την γυναίκα Καρκίνο στην σχετική λίστα. Είναι αρκετά μυστικοπαθής, δεν ανοίγει τα χαρτιά της σχεδόν ποτέ. Πάντα θα κρατά αυτό που λέμε «άσους στο μανίκι» της.

Τα χρήματα για εκείνη είναι ασφάλεια και θέλει να την έχει αυτή την ασφάλεια τόσο για την ίδια, όσο και για τα παιδιά της και την οικογένειά της. Είναι η κολώνα του σπιτιού της και ξέρει πώς να το «κρατήσει». Ειδικά αν έχει έναν άντρα σπάταλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για την γυναίκα Ταύρο τα λεφτά είναι πάρα πολύ σημαντικά. Είναι τα πάντα, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς κι όχι με την έννοια του παρά, αλλά με την έννοια της υλικής εξασφάλισης… Τα δικά της χρήματα τα διαχειρίζεται με μεγάλη προσοχή, δεν κάνει σπατάλες και πάντα αποταμιεύει.

Advertisement

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χρήματα για την ύπαρξη των οποίων δεν γνωρίζει κανείς παρά μόνο η ίδια. Και αυτό είναι απαραίτητο για να νιώθει γενικά ασφαλής στη ζωή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δεύτερο από τα ζώδια της Γης που θα βρεις στην σχετική μας λίστα είναι η Παρθένος. Όλα για εκείνη είναι και θέμα ασφάλειας, αλλά και μη… εμπιστοσύνης προς τους άλλους.

Επειδή θεωρεί ότι εκείνη ξέρει πώς να διαχειρίζεται σωστά τα λεφτά της και πού να τα επενδύσει, πάντα θα έχει έναν κρυφό τραπεζικό λογαριασμό. Δεν θα αποκαλύψει ποτέ πόσα βγάζει, θα κρύβει έσοδα και θα έχει μόνιμα την καβάτζα της σε περίπτωση που…

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δεν είχε ο Σκορπιός μυστικούς λογαριασμούς τότε ποιος θα είχε; Μιλάμε για το κατεξοχήν μυστικοπαθές ζώδιο. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τίποτα για εκείνο. Μπορεί να έχει και offshore και να τις ανακαλύψεις… μόνο όταν αναγκαστεί να τις «εμφανίσει».

Γενικά η Σκορπίνα μόνο κρυφά λεφτά θα έχει. Φανερά δεν θα έχει (χαχαχα). Δηλαδή, θα ξοδεύει του συντρόφου ή του συζύγου της και τα δικά της θα μένουν να τοκίζονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήταν δυνατόν να λείπει από τη σχετική μας λίστα η Αιγόκερως; Μα φυσικά και όχι γιατί ως ζώδιο της Γης έχει λατρεία με τα λεφτά και είναι σφιχτοχέρικο.

Advertisement

Η Αιγοκερίνα λοιπόν, θα κρύψει χρήματα από τον σύντροφο ή τον σύζυγό της, αλλά δεν θα το κάνει με κακό σκοπό.

Θα έχει την καβάτζα της για περίπτωση ανάγκης. Ειδικά αν έχει έναν σύζυγο σπάταλο που δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. Είναι εκείνη αρκετά υπεύθυνη, ώστε να «πληρώνει τα σπασμένα», όποτε και όταν χρειαστεί.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: