Απίστευτο σενάριο από τη γαλλική ‘L’Express’: «Το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2027 η Τουρκία θα εισβάλει στα Ίμια» [βίντεο]

Απίστευτο σενάριο από τη γαλλική ‘L’Express’: «Το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2027 η Τουρκία θα εισβάλει στα Ίμια» [βίντεο]
Advertisement

Η γνωστή γαλλική εφημερίδα «L’Express» δημιουργεί σενάρια πολέμου της Ελλάδας με την Τουρκία για τα Ίμια τον χειμώνα του 2027 και δημιούργησε και σχετικό βίντεο με όλες τις υποθέσεις και όλες τις πιθανές στρατιωτικές κινήσεις.

Η γαλλική εφημερίδα παρουσιάζει σε γραφιστική απεικόνιση το σεναρίου πολέμου και την πιθανή τουρκική εισβολή στα Ίμια!

Advertisement

Σύμφωνα με το τρελό σενάριο της εφημερίδας το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2027 θα αρχίσει η εισβολή με εντολή του Ερντογάν.

Υπό την προστασία δύο πλοίων και ενός υποβρυχίου, το TSG Anadolu θα προσεγγίσει τα Ίμια έχοντας επιβάτες 1.000 επίλεκτους μαχητές των τουρκικών ειδικών δυνάμεων σύμφωνα μ’ αυτό το σενάριο, το οποίο έχει και… συνέχεια.

Περίπου 50 Έλληνες στρατιώτες συλλαμβάνονται και αμέσως υψώνεται η τουρκική σημαία στα νησιά. Η Ελλάδα επιχειρεί άμεση απάντηση αλλά δεν καταφέρνει κάτι!

Advertisement

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Twitter, το hashtag #Imia γίνεται αμέσως trend και ένα βίντεο με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κραυγάζει ότι «η Τουρκία πήρε πίσω ό,τι της ανήκει», γίνεται αμέσως viral!

«Αυτό το τρίτο σκοτεινό σενάριο διαδραματίζεται στην ανατολική Μεσόγειο. Βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο του 2027. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ολοκληρώνει την τρίτη του θητεία ως Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Εμποτισμένος από εθνικιστικό πυρετό, στρέφει το βλέμμα του στα νησιά Ίμια, που βρίσκονται μόλις 7 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές, και υπό την ελληνική κυριαρχία από το 1946.

Advertisement

Το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου αρχίζει η εισβολή. Μετά από αρκετές μέρες ναυμαχίας, η Γαλλία αποφάσισε να επέμβει και πέταξε για να βοηθήσει την Ελλάδα. Αυτή η υπόθεση κρίνεται αξιόπιστη από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με την οποία επικοινώνησε η L’Express» αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: