«Και ο ινφλουένσερ είναι επάγγελμα»: Χαμός με αυτά που είπε ο Σάββας Πούμπουρας για λεφτά και φωτιές

«Και ο ινφλουένσερ είναι επάγγελμα»: Χαμός με αυτά που είπε ο Σάββας Πούμπουρας για λεφτά και φωτιές
Advertisement

Ο Σάββας Πούμπουρας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, για τα κακόβουλα σχόλια που έλαβε για τη δουλειά του, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών.

Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συναδέλφους του, οι οποίοι παρά τις αυξημένες απαιτήσεις και το πιεστικό πρόγραμμα της δουλειάς, εξακολουθούν να διατηρούν την ανθρωπιά και τον σεβασμό προς τους γύρω τους.

Advertisement

Όπως υπογραμμίζει ο Σάββας Πούμπουρας στο πρώτο story: «Το επάγγελμα του καλλιτέχνη – δημιουργού – κωμικού, σόσιαλ μιντιακού και οτιδήποτε έχει να κάνει με προβολή, είναι κι αυτό ένα επάγγελμα. Σαν όλα τα άλλα. Ωστόσο, βάλλεται διαφορετικά σε τέτοιες συνθήκες. Όλες οι εργασίες συνεχίζονται, γιατί να σταματήσει αυτή;

Πολλοί θα πουν (και έχουν ήδη πει): πώς μπορείτε με τόσο χάος να προωθείτε εταιρείες; Και τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω και τους συναδέλφους που πρέπει να τηρήσουν πιστά το χρονοδιάγραμμα που τους έχουν θέσει οι συνεργάτες τους.

Ωστόσο, στην εναλλαγή καναλιών από την άνεση του καναπέ, μάλλον δεν έστειλαν πολλοί μέιλ στο κανάλι: μα καλά, βάζετε διαφημίσεις και ταινίες;».

Advertisement

Σε δεύτερο story που ακολούθησε, ο Σάββας Πούμπουρας επεσήμανε: «Ας πούμε ότι καταλαβαίνω και την επιμονή εταιρειών να τηρηθεί το πρόγραμμα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Είμαι απ’ τους τυχερούς που παίρνω μέιλ απ’ τους συνεργάτες: στοπ σε ό,τι κάνεις, ό,τι χρειάζεται είμαστε εδώ, πάμε να δούμε τις ανάγκες του κόσμου που περνά δύσκολα.

Και αυτό με συγκινεί περισσότερο, γιατί δεν είναι όλα λεφτά. Δεν είναι όλα πρόγραμμα, παραδοτέα και πωλήσεις. Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε.

Ευχαριστώ έναν προς έναν όλους τους φίλους και συνεργάτες μου. Μπορεί να φαίνεται ένα όνομα εταιρείας, από πίσω όμως είναι άνθρωποι που νοιάζονται και πράττουν. Αθόρυβα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: