Ρόδος: Την κατέγραψε να τον απατά με τον εραστή της και του έκανε μήνυση!

Ρόδος: Την κατέγραψε να τον απατά με τον εραστή της και του έκανε μήνυση!
Advertisement

Μήνυση στον σύζυγο επειδή την μαγνητοσκόπησε κρυφά σε ερωτικές περιπτύξεις με τον παράνομο εραστή της, υπέβαλε μία 43χρονη γυναίκα στη Ρόδο.

Το συμβάν που όπως γίνεται εύκολα κατανοητό έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο νησί, έλαβε χώρα την 29η Αυγούστου στην παραλία του Παραδεισίου περίπου στη μιάμιση τα ξημερώματα.

Advertisement

Βάσει της καταγγελίας της μοιχαλίδας, την οποία δημοσιεύει η dimokratiki, ενώ βρισκόταν με τον παράνομο σύντροφό της στο αυτοκίνητο και βρίσκονταν εν μέσω ερωτικών περιπτύξεων, δύο άγνωστοι άνδρες τους παρακολούθησαν και τους βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο.

Όπως ισχυρίστηκε, το υλικό αυτό στην συνέχεια παρέδωσαν στον σύζυγό της. Η μήνυση υποβλήθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού που ερευνά την υπόθεση κι αναζητούνται οι δύο άνδρες που κατήγγειλε η 43χρονη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: