Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε τη γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον -«Ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη»

Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε τη γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον -«Ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη»
Advertisement

Στον Μπεν Άφλεκ και τον Ματ Ντέιμον αναφέρθηκε ο Τζίμι Κίμελ, στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι οι φίλοι του και ηθοποιοί έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.

Σημειώνεται ότι οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Στίβεν Κόλμπερτ , Τζίμι Κίμελ, Σεθ Μέγερς, Τζον Όλιβερ και Τζίμι Φάλον ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο podcast του Spotify με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στο προσωπικό των εκπομπών τους λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στο Χόλιγουντ.

Έτσι ο Κίμελ κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ότι το διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».

«Ο Μπεν Άφλεκ και ο «απαίσιος» Ματ Ντέιμον επικοινώνησαν μαζί μου και προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες, μια εβδομάδα ο καθένας», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να απορρίψει την πρότασή τους γιατί, «ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη».

Έκανε επίσης γνωστό ότι ο Ράιαν Ρέινολντς προσφέρθηκε να δώσει στο προσωπικό της εκπομπής δωρεάν υπηρεσίες για ένα χρόνο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει και η οποία είναι και χορηγός του podcast.

Ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε επίσης ότι ήθελε να παραιτηθεί από την εκπομπή. «Ήθελα να αποσυρθώ, περίπου, το διάστημα που ξεκίνησε η απεργία. Και τώρα, συνειδητοποιώ, «Ω ναι, είναι ωραίο να δουλεύεις»».

Σύμφωνα με το «Τhe Hollywood Reporter», το podcast θα αποτελείται από 12 επεισόδια και οι πέντε οικοδεσπότες θα τα συντονίζουν εναλλάξ.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: