Παίκτης του GNTM άλλαξε το όνομά του σε Τερψιχόρη και κάνει έρανο για να διορθώσει το φύλο του – H νέα του εικόνα (Pics)

Παίκτης του GNTM άλλαξε το όνομά του σε Τερψιχόρη και κάνει έρανο για να διορθώσει το φύλο του – H νέα του εικόνα (Pics)
Advertisement

Ήταν 2 χρόνια πριν όταν ο 17χρονος τότε Άνταμ συμμετείχε στις auditions του GNTM 3, καταφέρνοντας να ξετραλάνει τους κριτές και να αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Τότε, είχε περάσει με 4 «ναι» στην επόμενη φάση, τελικά όμως δεν τον είδαμε στο σπίτι του ριάλιτι καθώς θεωρήθηκε πως ήταν έτοιμος για δουλειά και τον «έσπρωξαν» να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Advertisement

Από τότε, πολλά άλλαξαν στη ζωή του 19χρονου σήμερα Άνταμ, ο οποίος έχει καταγωγή από Πολωνία και Αίγυπτο.

Το όνομά του είναι πλέον Τερψιχόρη, πραγματοποιεί φωτογραφίσεις ως γυναίκα μοντέλο και έχει δημιουργήσει τον δικό του ερανικό λογαριασμό στο gofundme προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τη φυλομετάβαση που θέλει να κάνει.

Ο ίδιος, ζητά €11.000, ενώ μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί €5.763.

Advertisement

«Η φυλομετάβαση δεν είναι μόνο συναισθηματική και νοητική διαδικασία, αλλά επίσης οικονομική. Το κόστος για τις θεραπείες επαναπροσδιορισμού φύλου, τις ορμονοθεραπείες, τη συμβουλευτική και τις ιατρικές διαδικασίες μπορεί να είναι δυσβάσταχτο.

Καθώς τολμώ να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, ζητώ την υποστήριξη και τη συμπόνια σας. Η γενναιόδωρη συνεισφορά σας θα είναι μεγάλη βοήθεια αλλά και θα αποδείξει ότι η αγάπη και η αποδοχή μπορούν να επικρατήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

O συγκεκριμένος έρανος, είναι εμφανής και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: