«Αυτόν τον άκακο άνθρωπο πέταξαν στη θάλασσα»: Συγκλονίζει το βίντεο με τον αδικοχαμένο Αντώνη μέσα από το νοσοκομείο

«Αυτόν τον άκακο άνθρωπο πέταξαν στη θάλασσα»: Συγκλονίζει το βίντεο με τον αδικοχαμένο Αντώνη μέσα από το νοσοκομείο
Advertisement

Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, που έχασε την ζωή του όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου “Blue Horizon”, να κάθεται στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο 36χρονος ανέβαινε κάθε 6 μήνες στην Αθήνα, για να κάνει εξετάσεις προκειμένου να πάρει επίδομα αναπηρίας.

Advertisement

“Ο 36χρονος Αντώνης, ο οποίος δεν είχε βλάψει ούτε μυρμήγκι. Που ανέβαινε κάθε 6 μήνες Αθήνα, για να κάνει εξετάσεις προκειμένου να πάρει επίδομα αναπηρίας.

Και αυτόν τον άκακο άνθρωπο τον πέταξαν στην θάλασσα λες και είναι σκουπιδάκι”, αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο.

O Αντώνης καταγόταν από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Advertisement

Σύμφωνα με το Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος του πληρώματος.

Πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας, ενώ, όπως λένε λιμενικές πηγές του ίδιου μέσου, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: