«Πόρτα» Μπέου σε Γιάννα Αγγελοπούλου για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς του Βόλου

«Πόρτα» Μπέου σε Γιάννα Αγγελοπούλου για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς του Βόλου
Advertisement

Με τον δήμαρχο Βόλου επικοινώνησε χθες η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θέλοντας να στηρίξει τον Βόλο και να προσφέρει στους κατοίκους της πόλης νερό και φαγητό.

Ο δήμαρχος όμως ενώ την ευχαρίστησε για την προσφορά της, της έριξε “πόρτα” και είπε να μην στείλει βοήθεια στον Βόλο, σύμφωνα με το magnesianews. gr.

Advertisement

«Χθες μου τηλεφώνησε η Γιάννα Αγγελοπούλου για να στείλει νερό και τροφή. Της είπα και το παίρνω πάνω μου ότι ο Βόλος, επειδή έχει περάσει πολλές δυσκολίες, έφυγε η φουρτούνα, τα δύσκολα και δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας, ούτε νερό, ούτε τροφή.

Αυτό το χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας στην Καρδίτσα, στη Λάρισα, στο Νότιο Πήλιο. Και σε όλους τους φίλους μου επιχειρηματίες είπα το ίδιο.

Εμείς είμαστε περήφανος λαός εδώ στον Βόλο, θα βρούμε τα πατήματά μας, εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στον κόσμο, δίπλα σε κάθε συνοικία και θα καλύπτω τις άμεσες ανάγκες και προτεραιότητες», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: