Η πρώτη εμφάνιση της Εύας Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου μετά την αποφυλάκισή της [εικόνες]

Η πρώτη εμφάνιση της Εύας Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου μετά την αποφυλάκισή της [εικόνες]
Advertisement

Την πρώτη της εμφάνιση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, μετά την αποφυλάκισή της, έκανε η Εύα Καϊλή.

Η κυρία Καϊλή έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου, παρακολουθώντας την ομιλία της εξόριστης Λευκορωσίδας ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Σβιατλάνα Τσιχανούσκαγια.

Advertisement

Μία ημέρα μετά από την εμφάνιση της ευρωβουλετή στην Ολομέλεια, ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε, σε συνέντευξή του στον Alpha, ότι η Εύα Καϊλή συλλέγει στοιχεία για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της.

«Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί.

Advertisement

Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”»,.

«Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Για όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της υπάρχουν αποδείξεις που προκύπτουν από τη δικογραφία ότι αυτά τα χρήματα δεν είχαν καμία σχέση με την κυρία Καϊλή αλλά δεν ήταν και ιδιοκτησία του συντρόφου της», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: