Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό κορμί της [εικόνες]

Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό κορμί της [εικόνες]
Advertisement

Το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό της κορμί αποκάλυψε η Σάλμα Χάγιεκ.

Η Χολιγουντιανή σταρ έχει πατήσει το 57ο έτος της ηλικίας της, όμως το σώμα της παραπέμπει σε αυτό μιας πολύ νεότερης γυναίκας.

Advertisement

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», το μυστικό πίσω από την εικόνα της είναι η έντονη άσκηση, αλλά και ο διαλογισμός.

«Πιστεύω πραγματικά ότι δεν φταίει η άσκηση μόνο κι ας το λέει αυτό ο κόσμος. Εγώ νομίζω ότι φταίει ο διαλογισμός», είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

«Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου. Για εμένα η έντονη άσκηση είναι πιο δύσκολη. Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί πρέπει να έχεις την πειθαρχία για να το κάνεις.

Advertisement

Αλλά ο διαλογισμός είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. Αυτή είναι η δική μου μορφή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, πως αυτός ο χρόνος που δίνει στον εαυτό της, την κάνει να νιώθει πολύ καλύτερα με την ίδια κι ας έχει γίνει πλέον καθημερινή της ρουτίνα.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για ένα χρονικό διάστημα, εκτός από το πρόσωπό μου και το σώμα, που νιώθω ότι «πέφτουν», επιστρέφουν κι άλλα προβλήματα.

Advertisement

Όπως η δισκοκήλη μου, το πρόβλημα στον αυχένα μου, το πρόβλημα στο ισχίο, οι αστραγάλοι μου. Αρχίζω να καταρρέω», αναφέρει.

Ο διαλογισμός έχει τέτοια επίδραση στο σώμα και την ενέργειά της, που καμιά φορά όπως λέει, ένιωθε σαν να «χόρευε μέσα στο σώμα της».

«Πολλές φορές, όταν κάνω διαλογισμό και βγαίνω από το δωμάτιο, οι άνθρωποι με κοιτούν και λένε «Θεέ μου, φαίνεσαι 20 χρονών»», σημείωσε η σταρ.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: