«Τα έχεις τα κιλάκια σου»- Η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου όταν έλαβε αυτό το μήνυμα

«Τα έχεις τα κιλάκια σου»- Η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου όταν έλαβε αυτό το μήνυμα
Advertisement

Ένα μήνυμα για το βάρος της δέχθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια δεν άφησε το body shaming ασχολίαστο.

«Τα έχεις τα κιλάκια σου», ανέφερε το μήνυμα που δέχθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στα social media.

Advertisement

Η παρουσιάστρια το δημοσιοποίησε και άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσει για τέτοιου τύπου σχόλια αλλά και το τι μπορεί αυτά να προκαλέσουν ειδικά σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει πρόσφατα, όπως η ίδια.

«Δείτε και μια “γλυκούλα που μπορεί να μην με ακολουθεί, αλλά με “παρακολουθεί”. Να, εσάς σας “αγαπώ” πιο πολύ.

Στάζει μέλι κι εγώ συγκινήθηκα», ήταν η αρχική αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου, στο story που έκανε στο Instagram για το συγκεκριμένο μήνυμα.

Advertisement

«Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα, άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. Δεν παριστάνω το μοντέλο.

Χαίρομαι όταν- έστω κι έτσι- μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άντρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια τέτοιου τύπου», τόνισε σε επόμενο story η Ιωάννα Μαλέσκου.

Advertisement

«Κάποτε δεν ασχολούμουν με τα όποια πικρόχολα μηνύματα δεχόμουν. Κάποτε, ίσως και να με άγγιζαν. Κι ας μην το έδειχνα. Τώρα τα διακωμωδώ, αλλά θα τα βγάζω και στη φόρα.

Ίσως έτσι σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά τι λέμε και τι μπορεί να προκαλέσουμε σε έναν άλλο άνθρωπο», επεσήμανε η παρουσιάστρια.

«Με αφορμή αυτό, άραγε αναρωτήθηκε κανείς αν π.χ. μια γυναίκα που περνάει ζόρικα (ειδικά) τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της, δεχτεί κάποιο μήνυμα κακό ή χαρακτηρισμό, τι μπορεί να πυροδοτηθεί μέσα της;», αναρωτήθηκε, απαντώντας στο body shaming που δέχθηκε.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: