«Δεν συγκρίνεται ο Αργυρός με τον Σφακιανάκη. Ο Νότης τραγουδάει και ο άλλος διαφημίζει χάμπουργκερ» [βίντεο]

«Δεν συγκρίνεται ο Αργυρός με τον Σφακιανάκη. Ο Νότης τραγουδάει και ο άλλος διαφημίζει χάμπουργκερ» [βίντεο]
Advertisement

Ο Γιώργος Μουκίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, αναφέρθηκε στο Νότη Σφακιανάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Δέσποινα Βανδή.

Όπως υπογράμμισε ο συνθέτης «όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά.

Advertisement

Οι δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε και εκτέθηκε.

Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν “τσίμπησαν” τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής».

Συγκρίνοντας τον Νότη Σφακιανάκη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Γιώργος Μουκίδης επεσήμανε «δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει.

Advertisement

Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Για τη Δέσποινα Βανδή, σημείωσε «δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο, αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: