Η Γιουλίκα Σκαφιδά είναι έγκυος και το αποκάλυψε με ένα υπέροχο μήνυμα ελπίδας [εικόνες]

Η Γιουλίκα Σκαφιδά είναι έγκυος και το αποκάλυψε με ένα υπέροχο μήνυμα ελπίδας [εικόνες]
Advertisement

Την πιο όμορφη είδηση μοιράστηκε σήμερα η Γιουλίκα Σκαφιδά αποκαλύπτοντας ότι είναι έγκυος.

Με το υπερηχογράφημα του μωρού της και την φουσκωμένη της κοιλιά η Γιουλίκα Σκαφιδά λάμπει από ευτυχία στις φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram ενώ ετοιμάζεται για τον πιο σπουδαίο και όμορφο ρόλο της ζωής της.

Advertisement

Η Γιουλίκα Σκαφιδά βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της που αναμένεται όπως φαίνεται συντόμως!

Το μήνυμα της ηθοποιού που μοιράστηκε την σπουδαιότερη είδηση για την ίδια, ιδιαίτερο, με ενσυναίσθηση για τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα τις τελευταίες ημέρες και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες πολίτες στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών,
της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Advertisement

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή.

Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα. ❤️», γράφει η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Προσωπικά η φετινή χρονιά θα είναι για την Γιουλίκα Σκαφιδά κάτι περισσότερο από ξεχωριστή, αλλά ιδιαίτερη θα είναι η φετινή χρονιά για την ηθοποιό και επαγγελματικά, καθώς θα την δούμε σε τρεις τηλεοπτικές σειρές! Την Παραλία, Τις Ψυχοκόρες και το Milky Way.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: