Νέες προκλητικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη: «Ευτυχώς που μόνο 65.000 Έλληνες είναι σαν αυτόν»

Νέες προκλητικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη: «Ευτυχώς που μόνο 65.000 Έλληνες είναι σαν αυτόν»
Advertisement

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνεχίζει το ομοφοβικό παραλήρημα κατά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ο Κούγιας έδωσε συνέχεια στο ομοφοβικό ρεσιτάλ του σε βάρος του Κασσελάκη, μετά τις προ ημερών εμετικές δηλώσεις του που προκάλεσαν και έντονες αντιδράσεις.

Advertisement

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Κασσελάκη και κυρίως στην κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον στρατό, υποστηρίζοντας πως «ευτυχώς που μόνο 65.000 Ελληνες είναι σαν τον Κασσελάκη».

«Υπάρχουν 65.000 Ελληνες που δεν θέλουν να έχουμε στρατό, θεωρούν αυτοδημιούργητο έναν άνθρωπο που πήγε στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά πήγε στο πανεπιστήμιο που είναι η μαμά του καθηγήτρια και εκ των υστέρων πήρε δύο δάνεια και αγόρασε δυο πλοία.

Υπάρχουν 65.000 άνθρωποι που δεν θέλουν οικογένειες φυσιολογικές, που δεν θέλουν να υπάρχουν ο πατέρας, η μητέρα και να κάνουν τα παιδιά τους και να τα μεγαλώνουν με αρχές.

Advertisement

Επειδή 65.000 συνάνθρωποί μας από 6 εκατ. ψηφοφόρους επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη θα πρέπει κάποιος να θεωρεί ότι αυτό αποτελεί άποψη του ελληνικού λαού;

Η άποψή μου είναι ότι οι δικές μου απόψεις είναι σωστές και ευτυχώς που μόνο 65.000 Έλληνες είναι σαν τον Κασσελάκη», είπε ο Κούγιας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: