«Με πιάνει μια αηδία»: Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη για όσα κάνει ο Κασσελάκης στο κρεβάτι του με το σύντροφό του

«Με πιάνει μια αηδία»: Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη για όσα κάνει ο Κασσελάκης στο κρεβάτι του με το σύντροφό του
Advertisement

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Super Κατερίνα” την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του πολυσυζητημένου Στέφανου Κασσελάκη.

Κατέστησε σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για το προσωπικό βίο κανενός και ότι οι λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής των ανθρώπων της προκαλούν αηδία, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό προς την ιδιωτική ζωή του καθενός.

Advertisement

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του.

Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δε ρωτάω κανέναν τι είναι. Δε μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας.

Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό» τόνισε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Advertisement

Ενώ στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως: «Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δε μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όλα αυτά. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν.

Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα.

Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: