Η Κλόε Καρντάσιαν δείχνει το τεράστιο βαθούλωμα στο μάγουλο μετά την αφαίρεση του καρκίνου του δέρματος

Η Κλόε Καρντάσιαν δείχνει το τεράστιο βαθούλωμα στο μάγουλο μετά την αφαίρεση του καρκίνου του δέρματος
Advertisement

Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του δέρματος μίλησε η Κλόε Καρντάσιαν, μετά την αφαίρεση ενός μελανώματος από το μάγουλό της πέρυσι.

«Για όσους δεν γνωρίζουν, πήρα μια τρομάρα με τον καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του» έγραψε η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια σειρά από στιγμιότυπα από όλες τις φάσεις.

Advertisement

«Έπρεπε να αφαιρέσουμε έναν όγκο από το μάγουλό μου, έμεινα με μια ουλή» έγραψε. «Σίγουρα δεν παραπονιέμαι γιατί θα προτιμούσα να έχω μια ουλή παρά μελάνωμα».

Advertisement

Η Κλόε Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες που δείχνουν το μάγουλό της πριν και μετά την επέμβαση, συμπεριλαμβανομένων κοντινών πλάνων από τα ράμματα μετά την εγχείρηση.

Σε άλλες φωτογραφίες, έδειξε το μεγάλο βαθούλωμα στο πρόσωπό της από την αφαίρεση, το οποίο όπως αποκάλυψε, γεμίζει τώρα με καλλυντικές ενέσεις.

Advertisement

«Περίμενα πάνω από εννέα μήνες για να το γεμίσω παρεμπιπτόντως» έγραψε. «Η υπομονή είναι το παν και φυσικά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ιατρικά όλα είναι ασφαλή» και πρόσθεσε πως το να γεμίζει το μάγουλό της «θα είναι πάντα κάτι» που πρέπει να κάνει.

«Φαίνομαι τρελή σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά είμαι απλά χαρούμενη που το πρόσωπό μου σιγά σιγά επανέρχεται» έγραψε μαζί με selfies που δείχνουν τα αποτελέσματά της από έναν γύρο ενέσεων.

Advertisement

Η επιχειρηματίας ευχαρίστησε επίσης τον χειρουργό Γκαρθ Φίσερ από το Μπέβερλι Χιλς για την προσεκτική αφαίρεση του όγκου που νόμιζε ότι ήταν ένα «σπυράκι για σχεδόν ένα χρόνο».

«Όχι μόνο αφαίρεσε τον όγκο και σιγουρεύτηκε ότι είμαι απολύτως απαλλαγμένη από τον καρκίνο, αλλά έκανε τόσο εκπληκτική δουλειά στο να κάνει την ουλή μου όσο το δυνατόν μικρότερη και πιο όμορφη» έγραψε η Κλόε Καρντάσιαν.

Παράλληλα, προέτρεψε τους εκατομμύρια followers της να κάνουν συχνά ελέγχους για καρκίνο του δέρματος.

Advertisement

«Ποτέ δεν φανταζόμουν πως αυτό το μικροσκοπικό δείγμα θα μετατρεπόταν σε καρκίνο του δέρματος και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν δεν είχα πάει στο γιατρό για να το κοιτάξει» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η Κλόε Καρντάσιαν είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την αφαίρεση του όγκου τον Οκτώβριο του 2022, μετά από μια σειρά πρωτοσέλιδων που απορούσαν για τον επίδεσμο στο πρόσωπό της.

«Θα συνεχίσετε να βλέπετε τους επιδέσμους μου και όταν μου επιτραπεί, πιθανότατα θα δείτε μια ουλή (και ένα βαθούλωμα στο μάγουλό μου από την αφαίρεση του όγκου), αλλά μέχρι τότε ελπίζω να απολαύσετε το πόσο υπέροχο δείχνει το πρόσωπό μου με αυτούς τους επιδέσμους» είχε δηλώσει τότε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: