Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον Ολλανδό ετεροθαλή αδερφό της στο Instagram – Δείτε το βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον Ολλανδό ετεροθαλή αδερφό της στο Instagram – Δείτε το βίντεο
Advertisement

Με αφορμή τη βάφτιση του γιου της, η Ιωάννα Τούνη συναντήθηκε ξανά με τα ετεροθαλή αδέρφια της από την πλευρά του πατέρα της, ύστερα από πολλά χρόνια.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram, η ίδια πήγε με τον Ντέιβιντ, όπως είναι το όνομα του νεαρού που εμφανίζεται στα stories της instagrammer.

Advertisement

Αφού απαθανάτισε τους εύζωνες στην πρόσοψη της Βουλής έγραψε: «Ένα από τα ωραία πράγματα στην Αθήνα που έχω να δω χρόνια» και μετά ανέβασε ακόμη ένα βίντεο με τον τουρίστα αδερφό της να παρακολουθεί τους επίσης τους εύζωνες.

Όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο, πριν πάει να βρει τα δυο της αδέφια, έγραψε σε άλλη ανάρτηση ότι πρόκειται να δώσουν το «παρών» στη βάφτιση του γιου της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα boomerang κλιπ με τον γιο της, από το αεροδρόμιο φανερά ενθουσιασμένη, γιατί θα συναντηθεί με τα ετεροθαλή αδέρφια της, μετά από χρόνια.

Advertisement

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέλφια μου! Θα έρθουν για την βάφτιση…

Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μια αδελφή από Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέλφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ειδωθούμε χρόνια».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: