Ποια είναι η Αμάντα Μανωλάκου που συγκίνησε με το πρόβλημα υγείας της στο «My Style Rocks»

Ποια είναι η Αμάντα Μανωλάκου που συγκίνησε με το πρόβλημα υγείας της στο «My Style Rocks»
Advertisement

Μία από τις παίκτριες της νέας σεζόν του «Μy Style Rocks», η Αμάντα Μανωλάκου, συγκίνησε στο επεισόδιο της Τετάρτης τους κριτές και τους τηθεατές της εκπομπής, με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η 37χρονη γυναίκα αποκάλυψε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και γι’ αυτό επιλέγει φαρδιά ρούχα στο ντύσιμό της, αφού λαμβάνει μεγάλες δόσεις κορτιζόνης που επηρεάζουν το βάρος της.

Advertisement

«Ήρθε η ώρα να σας το πω. Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι και μου λέγατε «κρύβεις το σώμα σου, φαίνονται βαριά τα πόδια σου κλπ», τότε είχα περάσει μια μεγάλη περιπέτεια στην υγεία μου, με ένα αυτοάνοσο που έχω.

Για μένα ήταν σοκ. Και τώρα υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό. Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ που είχα στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έτσι, μου έμεινε το να κρύβω το σώμα μου. Η κορτιζόνη στον οργανισμό έμεινε 12-18 μήνες. Έμεινε και σε εμένα.

Advertisement

Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου κι έχω μάθει να το αγαπώ και το αυτοάνοσο και το σώμα μου, τώρα λοιπόν που ξαναήρθα, έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε μέχρι σήμερα.

Να μην κρύβω το σώμα μου. Γιατί ξέρω ότι έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο και για την ηλικία μου, έχοντας κι ένα παιδάκι. Έχω αποφασίσει να το αλλάξω. Πιστέψτε με κύριε Κουδουνάρη, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ κουρασμένη, γιατί έχω μάθει σε αυτή την 5ετία ένα σώμα να το κρύβω με layers, αλλά είναι τόσο δημιουργικό που σιγά σιγά ξεκινώ να αφαιρώ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο παιχνίδι στο παρελθόν: «Εμένα το μόνο που με ένοιαζε, έπαιρνα τη μαμά μου κι έλεγα «ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί» και συμφώνησε με τον Στέλιο Κουδουνάρη ότι πρέπει να αποτελεί έμπνευση για ανθρώπους με παρόμοιες καταστάσεις: «Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε τη ζωή μας. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά. Έχω όλα όσα χρειάζομαι και πλέον, αγαπώ πολύ τον εαυτό μου»

Advertisement

Ποια είναι η Αμάντα Μανωλάκου

Η Αμάντα Μανωλάκου εργάζεται ως influencer και ασχολείται από νεαρή ηλικία με τη μόδα. Καταγόμενη από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τη Μάνη και τη Χίο, είναι 37 ετών και αφού ολοκλήρωσε το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει Ναυτιλιακά.

Advertisement

Πρόκειται για μία παίκτρια με εμπειρία στον διαγωνισμό, καθώς έχει συμμετάσχει και σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Ο 7χρονος γιος της και ο σύζυγός της αποτελούν την ασπίδα της, προσδίδοντάς της ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Παρά το γεμάτο πρόγραμμά της, η Αμάντα Μανωλάκου δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά της και πάντοτε βρίσκει χρόνο για ξεγνοιαστές στιγμές μαζί τους.

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 38.000 ακόλουθους και οι περισσότερες δημοσιεύσεις της αφορούν επαγγελματικές φωτογραφίσεις, όμως ανάμεσα τους και υπάρχουν και αρκετές εικόνες από την καθημερινότητά της.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: