Ο Στέφανος Κασσελάκης θα αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του, Tyler, μέσω παρένθετης μητέρας

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του, Tyler, μέσω παρένθετης μητέρας
Advertisement

Λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τη δεύτερη εκλογική Κυριακή για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύματα ξένων εφημερίδων αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ στους διεκδικητές για την ηγεσία στην Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, TAZ, o Στέφανος Κασσελάκης «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του», τον Tyler McBeth.

Advertisement

Στο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας με τίτλο «Tο ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», γίνεται εκτενής αναφορά στη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον α’ γύρο εκλογών και τις πιθανότητες που έχει στις δεύτερες κάλπες της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου για ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι ο ίδιος συζεί με τον σύντροφο του Tyler McBeth και προσθέτει ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», λέει με παράπονο συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βερολίνου.

Advertisement

Ο 35χρονος υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με τις πιο προοδευτικές ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των αναπήρων και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης στο αφιέρωμα της γερμανικής TAZ.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: