iPhone 15 Pro: Με ζημιές κατευθείαν από το κουτί, τα παραλαμβάνουν πολλοί χρήστες [εικόνα]

iPhone 15 Pro: Με ζημιές κατευθείαν από το κουτί, τα παραλαμβάνουν πολλοί χρήστες [εικόνα]
Advertisement

Φαίνεται ότι ορισμένα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max μπαίνουν με εξωτερική ζημιά στο κουτί, ή την παθαίνουν κατά τη μεταφορά.

Με το που τα βγάζουν από το κουτί οι κάτοχοι τους διαπιστώνουν ότι οι συσκευές έχουν ζημιά σε διάφορα σημεία.

Advertisement

Σε κάποιες περιπτώσεις το πλαίσιο τιτανίου δεν έχει καθόλου χρώμα και όπου υπήρχε χρώμα στις ελαττωματικές συσκευές δεν έχει εφαρμοστεί ομοιόμορφα.

Ένα άλλο πρόβλημα αφορά την τοποθέτηση της οθόνης, η οποία δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένη με τις άκρες της συσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας υπάλληλος της Foxconn είχε αναφέρει ότι η πρώτη παρτίδα iPhone 15 Pro θα έχει προβλήματα. Όπως όλα δείχνουν, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.

Advertisement

Το υλικό που έχει κυκλοφορήσει περιλαμβάνει εικόνες με ποικίλα προβλήματα, όπως βρωμιά στους φακούς της κάμερας, γρατσουνιές στην οθόνη, φυσαλίδες και αποχρωματισμένα σημεία.

Τα προβλήματα εμφανίζονται σε μονάδες που προορίζονται για τις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της ΕΕ.

Advertisement

Ένας μεταπωλητής παρατήρησε ανομοιόμορφα κενά στο πίσω γυαλί, ταλαντευόμενες οθόνες OLED, τηλέφωνα που βγαίνουν από το κουτί με μεγάλες γρατσουνιές και φυσαλίδες με διαστάσεις 5×4 εκατοστά κάτω από το γυαλί, και άλλα.

Αν και τα προβλήματα παρατηρούνται κυρίως στα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, ορισμένα 15 και 15 Plus παρουσιάζουν επίσης ελαττώματα. Ο ίδιος μεταπωλητής σημείωσε ότι δεν είδε ποτέ τέτοια προβλήματα με τα iPhone 14 Pro.

Σε πολλά σημεία του διαδικτύου γίνονται παράπονα σχετικά με συσκευές της σειράς iPhone 15 που δεν είναι άθικτες.

Advertisement

Χρήστης του reddit αναφέρει σε μια ανάρτηση ότι η συσκευή είχε τρεις ρωγμές στην πίσω πλευρά με το που την έβγαλε από το κουτί. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το smartphone δεν ήταν τοποθετημένο με ασφάλεια μέσα στο κουτί.

Αν διαπιστώσετε ότι ανήκετε σε αυτούς που παρέλαβαν προβληματικό iPhone 15 Pro, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την Apple και να ζητήσετε αντικατάσταση. Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η νέα συσκευή που θα στείλουν θα είναι 100% άθικτη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: