“Πήγε στο καμαρίνι κι έκανε εμετό”: Μαθεύτηκε ο λόγος του “χωρισμού” Λιάγκα-Σκορδά, αποκάλυψη 2 χρόνια μετά

“Πήγε στο καμαρίνι κι έκανε εμετό”: Μαθεύτηκε ο λόγος του “χωρισμού” Λιάγκα-Σκορδά, αποκάλυψη 2 χρόνια μετά
Advertisement

Μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη Φαίη Σκορδά και την αποχώρησή της από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Τη «βόμβα» έριξε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, στον αέρα του «Mega Καλημέρα». Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αποχώρηση της παρουσιάστριας και εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Advertisement

«Θα σας δώσω μια είδηση, είναι η πρώτη φορά που θα το πω αυτό. Το ξέρω εδώ και ένα χρόνο και θα το πω για πρώτη φορά.

Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος στην prime time του ΑΝΤ1 και η Φαίη στο Πρωινό. Και μετά από 2,5 χρόνια η Φαίη τον καλεί και συμφωνεί για να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό.

Θα σας πω λοιπόν, και αυτό είναι από δικό μου ρεπορτάζ, πότε η Φαίη αποφάσισε ότι θα φύγει από το Πρωινό με τον Γιώργο και ότι δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του.

Όχι, δεν έγινε τέλη Ιουνίου, όταν δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, όχι. Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, η Πισπιρίγκου.

Advertisement

Και λόγω της θεματαλογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει, πραγματικά, εμετό από την ψυχοσύνθεσή της. Το λέω για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το χωνέψει.

Εκεί λοιπόν αποφασίζει και διαμηνύει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι “εγώ του χρόνου στον ΑΝΤ1 με αυτές τις συνθήκες δεν θα είμαι”», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Ελεονώρα Μελέτη, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: