«Είσαι αγενέστατη!»: Ο άγριος on air καβγάς Μικρούτσικου και Γεωργακοπούλου που «εξαφάνισαν» από τα βίντεο του ALPHA [βίντεο]

«Είσαι αγενέστατη!»: Ο άγριος on air καβγάς Μικρούτσικου και Γεωργακοπούλου που «εξαφάνισαν» από τα βίντεο του ALPHA [βίντεο]
Advertisement

Άγριος ήταν ο καβγάς στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη δημοσιογράφο του πάνελ της εκπομπής, Χρύσλας Γεωργακοπούλου, με αφορμή τα σχόλιά της για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τη στάση της δημοσιογράφου που αλλάζει, κατά τη γνώμη του, όποτε στο θέμα της εκπομπής αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Με το ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις, ηρέμισε λίγο.

Advertisement

Ας σε πιάσει λίγο η γλύκα, όχι μόνο με το σκυλί μου, αλλά και με τον Κασσελάκη». H ατάκα αυτή του Ανδρέα αρκούσε για να πυροδοτήσει τον άγριο καβγά, με φωνές ανάμεσα στους δύο, με τον εξής διάλογο να ακολουθεί:

Χ.Γ: Όχι σε εμένα Ανδρέα, με συγχωρείς πάρα πολύ, σου απαγορεύω. Μονίμως βάζεις ένα κακό υπόβαθρο όταν θες να μιλήσεις για μένα.

Α.Μ: Άσε τις απαγορεύσεις για την δικτατορία.

Χ.Γ Είναι δικαίωμά μου να θέτω όρια σε αυτούς που δε βάζουν όρια σε σχέση με μένα.

Advertisement

Α.Μ: Μη λες σε μένα: Σου απαγορεύω. Να τρέξεις στο 67′ και στον παράγοντα της δικτατορίας. Είσαι αγενέστατη

Χ.Γ: Αγενέστατος είσαι εσύ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από το πλατό της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα ζητώντας η κάμερα να γυρίσει σε εκείνη.

Μπορεί στην απευθείας μετάδοση οι τηλεθεατές να είδαν όλον τον καβγά, το επίμαχο όμως κομμάτι του άγριου καβγά δεν ανέβηκε στη φόρμα που ανεβαίνουν τα βίντεο της εκπομπής διαδικτυακά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: