Σοκαριστικό ατύχημα παίκτριας στη «Φάρμα»: Την κλώτσησε το άλογο και την έστειλε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο [βίντεο]

Σοκαριστικό ατύχημα παίκτριας στη «Φάρμα»: Την κλώτσησε το άλογο και την έστειλε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο [βίντεο]
Advertisement

Η ζωή στην Φάρμα φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες ότι δε θα είναι εύκολη, με το πρώτο σοβαρό ατύχημα να συμβαίνει πολύ νωρίς και μάλιστα να οδηγεί μία από τις παίκτριες του ριάλιτι του Star στο νοσοκομείο.

Η Μαρίλια, πιο συγκεκριμένα, πήγε να ταΐσει το άλογο και να του κάνει πλεξούδες στη χαίτη, χωρίς να προσέξει όμως καθώς στεκόταν πίσω από το άλογο κάτι το οποίο είναι σχεδόν απαγορευτικό.

Advertisement

Το άλογο τη κλώτσησε με τα πίσω πόδια του με δύναμη στη μέση με αποτέλεσμα να την τραυματίσει άσχημα.

«Πονάω πάρα πολύ. Θέλω γιατρό. Με κλώτσησε», είπε η Μαρίλια ούσα φανερά σε μεγάλο πόνο και ζήτησε βοήθεια από τον Σπύρο που βρισκόταν δίπλα της, ενώ την ίδια στιγμή ζητούσε από τον Σπύρο να είναι δίπλα της όσο την πονούσε και να της μιλάει.

Ο Αρχηγός της γαλάζιας ομάδας ανήσυχος δήλωσε: «Μου κόπηκαν τα πόδια εκείνη τη στιγμή. Αποφάσισα να πάω δίπλα της όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου», ενώ το ασθενοφόρο παρέλαβε την τραυματισμένη στη μέση παίκτρια.

Advertisement

Ο Σπύρος ενημέρωσε τα μέλη της ομάδας για το ατύχημα αλλά και για την προσοχή που πρέπει να δείξουν όταν βρίσκονται κοντά στο άλογο.

Η ομάδα της Μαρίλια ήταν σε σοκ ενώ οι άλλοι παίκτες δήλωναν πως είδαν το λάθος της παίκτριας να στέκεται πίσω από το άλογο και να πειράζει την ουρά του καθώς δήλωνε πως έχει χαλάσει η πλεξούδα της ουράς.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: