Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» – Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι [βίντεο]

Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» – Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι [βίντεο]
Advertisement

Μετά το πρωινό βίντεο που αποτύπωσε ένα πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Βόλου και δημοτών που ήθελαν να σταματήσουν τα συνεργεία που μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο επιχειρούσαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η νεροποντή Elias σε τμήμα οδοστρώματος στην περιοχή Άλλη Μεριά, φαίνεται ότι τα πράγματα οδηγήθηκαν σε εκτόνωση.

Οι κάτοικοι της περιοχής Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Advertisement

Εκεί τα πράγματα ξέφυγαν με αποτέλεσμα το επεισόδιο ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου και τον νεαρό πολίτη, ο οποίος μετά το περιστατικό πήγε στο γραφείο του Αχιλλέα Μπέου και του ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος με μια ανάρτηση στο Facebook αιτιολόγησε την συμπεριφορά του λέγοντας πως «αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις κοιμηθεί εδώ και ένα μήνα».

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό από το 00:30 και μετά:

Advertisement

Ο δήμαρχος Βόλου μάλιστα, λίγο αργότερα ανέβασε και βίντεο στο Facebook από την κουβέντα που είχε με τον νεαρό στο γραφείο του.

«Το αίμα σου κυλάει, αλλά κι εγώ είμαι δήμαρχος, 64 ετών και πατέρας πέντε παιδιών. Και σε ρωτάω τώρα που έχεις ηρεμήσει… Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτώφορο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι.

Αλλά όταν θα φτάσεις την ηλικία μου και έρθει κάποιος νεότερος και σου πει άντε γ… κι όλα αυτά, θα δεις πως θα αντιδράσεις. Και από τη στιγμή που γι αυτό που κάνω, δεν έχω συμφέρον. Το κάνω για σας», είπε στον πολίτη.

Advertisement

Σε εκείνο το σημείο ο νεαρός απολογήθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος του είπε: «Ναι αλλά δεν είναι τρόπος αυτός», ενώ τον ρώτησε πόσο ετών είναι για να πάρει την απάντηση «26».

Τότε ο δήμαρχος Βόλου του έδωσε το χέρι του και του είπε: «Έχεις δικαίωμα να κάνεις κι άλλα λάθη αλλά είναι σημαντικό που το αναγνωρίζεις».

Advertisement

Τότε ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη, με τον Αχιλλέα Μπέο να λέει: «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παππάς για να σε συγχωρέσω.

Είσαι και καλό παιδί. Ήρθα εκεί να μαζέψω τους κορμούς και να φτιάξω τον δρόμο να περνάνε οι άνθρωποι. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…».

Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος γράφει: «Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν.

Advertisement

Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: