Δεν άντεξε τον χαμό του γιου του: Νεκρός και ο πατέρας του Αποστόλη Φραγκιαδάκη, 2ο “χτύπημα” στην οικογένεια

Δεν άντεξε τον χαμό του γιου του: Νεκρός και ο πατέρας του Αποστόλη Φραγκιαδάκη, 2ο “χτύπημα” στην οικογένεια
Advertisement

Ο 36χρονος λαουτιέρης από την Κρήτη, Αποστόλης Φραγκιαδάκης, έφυγε από τη ζωή, πέρυσι, με τον πατέρα του να μην μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια αυτή.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του, φάνηκε πως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Advertisement

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδομών Ηρακλείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Με μεγάλη θλίψη το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου πληροφορήθηκε το θάνατο του συναδέλφου μας Φραγκιαδάκη Μιχάλη, ένα χρόνο μετά την απώλεια του αγαπημένου του γιου Αποστόλη, γνωστού λαουτιέρη.

Το κενό που αφήνει στην οικογένεια και η απώλεια του συναδέλφου είναι τεράστια. Τα λόγια είναι φτωχά, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια”.

Ο λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, Ανδριάννα, από ανακοπή καρδιάς.

Advertisement

Μάλιστα, εκείνη τη μοιραία μέρα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες.

Συγγενείς και φίλοι τον είχαν αποχαιρετίσει με μαντινάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας «Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… Έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: