Τα ζώδια που μπορείς να «φιμώσεις» με το χρήμα

Τα ζώδια που μπορείς να «φιμώσεις» με το χρήμα
Advertisement

Σίγουρα την έχεις ακούσει κι εσύ αυτή τη φράση. Πάντως για τα συγκεκριμένα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, ταιριάζει γάντι.

Και αυτό γιατί είναι άτομα που δεν θα έλεγαν όχι σε ένα «φακελάκι» για παράδειγμα. Δεν έχουν αναστολές. Δεν φοβούνται να πάρουν χρήματα κάτω από το τραπέζι και φυσικά δεν το θεωρούν κάτι κακό.

Advertisement

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ηθική ή αναστολές, απλώς όταν το χρήμα «μιλάει», εκείνα… υπακούν. Στην τελική, αν δεν τα πάρουν αυτά, θα τα πάρουν κάποια άλλα, οπότε… Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν έχει και πολλούς ηθικούς ενδοιασμούς. Φυσικά και θα δεχόταν με άνεση και με μεγάλη χαρά την όποια δωροδοκία. «Όλοι το κάνουν άλλωστε» μπορεί να σκεφτεί.

Επίσης ο Δίδυμος γενικά στην ζωή του λειτουργεί ατομικά. Σκέφτεται τον εαυτό του και τις ανάγκες του, γι’ αυτό και δε θα καθίσει να αναλογιστεί αν είναι σωστό ή λάθος.

Advertisement

Μην ξεχνάμε ότι του αρέσουν οι βόλτες και οι διασκεδάσεις κι όλα αυτά απαιτούν και τα απαραίτητα χρήματα για να τα κάνεις. Και ο Δίδυμος θέλει την άνεση και την dolce vita.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ξέρεις κι εσύ και το ξέρουν… όλοι! Δεν είναι μυστικό ότι ο Ταύρος λατρεύει τα χρήματα και έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Στην ζωή του θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτήσει όσα περισσότερα μπορεί.

Και αυτό γιατί εκτός από τις απολαύσεις, του παρέχουν ασφάλεια. Μπορεί να έχει ένα καλό σπίτι και έναν γεμάτο λογαριασμό στην τράπεζα και έτσι να νιώθει σίγουρος και ήρεμος.

Φυσικά και θα δουλέψει για να τα βγάλει, ωστόσο όταν και αν ποτέ κάποιος θελήσει να τον δωροδοκήσει, τότε θα τα δεχτεί και μεγάλη χαρά. Δεν θα πει όχι, δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, δεν θα νιώσει τύψεις και φυσικά θα κοιτάξει «την τσέπη» του.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει πολλά κοινά με τον Ταύρο σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα. Μπορεί να είναι «απέναντι» στον ζωδιακό κύκλο, αλλά σε αυτό το κομμάτι είναι ίδιοι. Το χρήμα για τον Σκορπιό είναι δύναμη, είναι εξουσία, είναι επιβολή.

Και το θέλει και το χρησιμοποιεί και το κυνηγά. Φυσικά και θα δεχόταν δωροδοκίες. Για την ακρίβεια θα στο ζήταγε το «φακελάκι» με τον τρόπο του πάντα. Θα σε άφηνε να καταλάβεις ότι αν δεν «λαδώσεις», η μηχανή δεν παίρνει μπροστά.

Ο Σκορπιός ποτέ δεν κάνει κάτι… τσάμπα ή χωρίς να πάρει κάποιο αντάλλαγμα. Από κάθε deal σίγουρα θα έχει ποσοστό, κέρδος και συμφέρον. Αν δεν πάρει, νιώθει ότι πιάστηκε κορόιδο και αυτό για εκείνον είναι ανεπίτρεπτο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: