Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα πολύς θυμός, δεν είναι κάτι που έχει τελειώσει»

Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα πολύς θυμός, δεν είναι κάτι που έχει τελειώσει»
Advertisement

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό Σουσού» κι αρχικά, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται η παρουσιάστρια, καθώς και για το διάστημα που συνεργάζονταν.

Advertisement

«Με στενοχωρεί όλη αυτή η ιστορία. Προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της, έκανε οικογένεια, παιδάκι και να είναι καλά και χαρούμενη. Μέσα από την καρδιά μου.

Ερχόμαστε σε κάτι που έχει μια σκοτεινιά, μια συννεφιά», είπε χαρακτηριστικά για τα όσα ακούγονται για την παρουσιάστρια.

«Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα πολύς θυμός, δεν είναι κάτι που έχει τελειώσει. Υπάρχει ένας θυμός από τους ανθρώπους που πληγώθηκαν από αυτή την ιστορία. Τι νόημα έχει να τα πεις έτσι όπως ήταν ακριβώς; Απλά θυμίζεις συνέχεια ότι έχουμε περάσει πολύ άσχημα», εξήγησε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεταξύ τους συνεργασία στο παρελθόν, ενώ σημείωσε πως ποτέ δεν είχαν φιλικές σχέσεις.

Advertisement

«Τη θυμάμαι ως μια δύσκολη περίοδο. Όμως, όταν υπάρχει μια δυσκολία, δεν μπορεί να υπάρχει μόνο αυτή, υπήρχαν κι ωραία πράγματα. Εγώ προσπαθώ να σβήσω τα άσχημα, όχι σαν να είμαι λοβοτομημένος.

Υπήρχαν και πολύ ωραία πράγματα. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, που δεν το βλέπει αυτό ο θεατής πίσω από τις κάμερες. Με την Κωνσταντίνα δεν κάναμε παρέα, ούτε όταν ήμασταν μαζί», δήλωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω να είναι ευτυχισμένη αυτή η κοπέλα, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να είναι ευτυχισμένος»

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: