Μετά την κατάρευση του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης κάνει άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ -Χρειάζεται ανανέωση, αύριο χτίζουμε την προοδευτική παράταξη

Μετά την κατάρευση του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης κάνει άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ -Χρειάζεται ανανέωση, αύριο χτίζουμε την προοδευτική παράταξη
Advertisement

Το μήνυμα της κάλπης σχολίασε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς μόνο σε μία περιφέρεια στον δεύτερο γύρο περνά υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι σκέψεις μου είναι με τους Ελληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην Ελλάδα.
Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο.

Advertisement

Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις, το βλέπετε και στη Θεσσαλία. Θα είμαστε στο πλευρό του Κουρέτα.
Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες επικράτησαν.

Ο Ιωακειμίδης στην Αττική έλαβε τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον αγώνα.
Είναι και ο Χάρης Δούκας στην Αθήνα. Ολοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παρά τα πέντε χρόνια στην εξουσία έχασε ποσοστά.

Πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση, χθες. Αύριο χρειάζεται ανανέωση. Αύριο χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα.

Advertisement

Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλα τα πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι να χτιστεί η παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας.
Ξεκινάμε από αύριο αυτή την ανανέωση.

Σε ό,τι αφορά τον Μπέο, δεν έχω πολλά να πω, φανερώνουν πολλά από μόνα τους. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: