Σε αυτά τα ζώδια μπορείς να βασιστείς για να «ανοίξεις σπίτι»

Σε αυτά τα ζώδια μπορείς να βασιστείς για να «ανοίξεις σπίτι»
Advertisement

Αν θέλεις γάμο και παιδιά, είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις, εάν ο σύντροφός σου δεν είναι αντίθετος με αυτή την ιδέα.

Γιατί, αν είναι, δύσκολα θα του αλλάξεις μυαλά κι ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να βγαίνεις με ένα από τα ζώδια που σου προτείνουμε παρακάτω, που είναι fan της οικογένειας, ψάχνουν την οικειότητα, το δέσιμο και την ασφάλεια που τους παρέχει και αναζητούν κι αυτά το ανάλογο ταίρι να ταιριάξουν.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος εκ φύσεως έλκεται από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει η οικογένεια. Δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να περιτριγυρίζεται από αγάπη άνευ όρων που θα κρατήσει μια ζωή.

Παρόλο που είναι γνωστός για την κυκλοθυμία του, η υπομονετική και στοργική πλευρά του είναι αυτή που θα αναδειχθεί και θα αναλάβει δράση όταν πρόκειται για τα δικά του παιδιά.

Ως γνωστόν, ο Καρκίνος εκπέμπει μια πολύ μητρική και στοργική ενέργεια, χάρη στη σύνδεσή του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Η καρδιά του Λέοντα είναι τόσο γεμάτη από αγάπη, που ανυπομονεί να αποκτήσει μια ολόκληρη οικογένεια για να την μοιραστεί μαζί τους. Ο Λέων είναι επίσης ένα απόλυτο παιδί στην καρδιά του και του αρέσει να είναι παιχνιδιάρης.

Οπότε επιλέγει να μένει νέος στην καρδιά και να βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το παιδί μέσα του. Οι περισσότεροι Λέοντες ενθουσιάζονται με την προοπτική μελλοντικών οικογενειακών περιπετειών και ομαδικών φωτογραφιών.

Απλώς, μην έρθεις ποτέ σε αντιπαράθεση και μην ενοχλήσεις με οποιοδήποτε τρόπο τα παιδιά του, καθώς ο Λέων είναι έντονα προστατευτικός και γρήγορα θα μάθεις ότι αυτό το… γατάκι έχει νύχια.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να εκπλήσσεσαι που βλέπεις τον Σκορπιό σε αυτήν τη λίστα, αφού έχει τη φήμη του μυστηριώδους και συχνά αφόρητου ανθρώπου. Με την συμπεριφορά του, είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι κάτω από αυτήν την έντονη και παθιασμένη προσωπικότητα, βρίσκεται κρυμμένο ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο του νερού.

Στον πυρήνα του όμως, αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι ένας σύντροφος στον οποίο θα μπορέσει να δώσει τα πάντα. Θέλει να απελευθερώσει όλη την αγάπη και την τρυφερότητα που κρύβει βαθιά μέσα του και να μοιραστεί τη ζωή του με κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Μόλις βρει τον κατάλληλο σύντροφο, είναι έτοιμος να επισημοποιήσει πλήρως τη σχέση του, μέσα από την δια βίου δέσμευση που δημιουργείται με μια οικογένεια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: