Αυτά τα ζώδια, κρατάνε αποστάσεις: Κοιτάνε μόνο τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει τι γίνεται γύρω τους

Αυτά τα ζώδια, κρατάνε αποστάσεις: Κοιτάνε μόνο τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει τι γίνεται γύρω τους
Advertisement

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται στις μέρες μας, κοιτάζουν τη δουλειά τους και μόνο. Δεν φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν και γενικά δεν ασχολούνται με κάτι που δεν τα αφορά.

Τα ζώδια αυτά που θα δούμε λίγο πιο κάτω, προτιμούν να κρατούν αποστάσεις από ορισμένες καταστάσεις. Το καθένα για δικό του λόγο βέβαια.

Advertisement

Τα άτομα αυτά θέλουν να μένουν μακριά από κουτσομπολιά, ίντριγκες και κακίες. Δεν θέλουν να μπλέξουν και σίγουρα επιλέγουν ουδέτερη στάση και δεν ανακατεύονται. Ας δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι η χαρά της ζωής. Του αρέσει μεν να μιλάει με όλους, χωρίς όμως να μπλέκεται σε κουτσομπολιά ή ίντριγκες.

Αυτό που θέλει γενικά στη ζωή του είναι να περνάει καλά, να διασκεδάζει και να γελάει. Μπορεί να μαθαίνει πολλά, όμως δεν θα καθίσει ποτέ να κουτσομπολέψει ή να μεταφέρει πληροφορίες κτλ.

Advertisement

Δεν τον νοιάζει να ασχοληθεί με τέτοιες μικρότητες. Κοιτάει τα του οίκου του, την καθημερινότητά του και δεν μπλέκεται στη «μέση».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο ευγενικά και διακριτικά ζώδια, με τα οποία θα μπορούσες να συναναστραφείς. Δεν χώνει ποτέ τη μύτη του σε καταστάσεις που δεν τον αφορούν και σίγουρα δεν «φυτρώνει» εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Προτιμά να κρατά ισορροπίες στις σχέσεις του, να τα έχει καλά με όλους και δεν θέλει να μπλέκεται σε καταστάσεις μιζέριας, γκρίνιας, κουτσομπολιού, κακίας ή δολοπλοκίας.

Advertisement

Τις αποφεύγει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και φυσικά λόγω των δημοσίων σχέσεών του, που τον υποχρεώνουν, να μην έχει έχθρες και αντιπαλότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα πράγμα που θα ξέρεις πολύ καλά, αν έχεις συναναστραφεί με Ιχθύς, είναι ότι το ζώδιο αυτό είναι στον… κόσμο του. Δεν κοιτάζει καν τι γίνεται δεξιά κι αριστερά.

«Χάνεται» στις σκέψεις του και δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν μιλάει. Μπορεί γύρω του να γίνεται ο απόλυτος χαμός κι αυτό να μην καταλάβει τίποτα γιατί πολύ απλά ονειροπολεί και το μυαλό του είναι στα… χαμένα.

Δεν είναι πάντα κακό αυτό για τον Ιχθύ, γιατί το να μένει «εκτός», τον σώζει από πολλές άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις και φυσικά καταφέρνει να τα έχει καλά με όλους.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: