Αυτά τα ζώδια θα έχουν σύντομα μεγάλες εντάσεις και αλλαγές -Τα επηρεάζει η πρώτη έκλειψη του Φθινοπώρου

Αυτά τα ζώδια θα έχουν σύντομα μεγάλες εντάσεις και αλλαγές -Τα επηρεάζει η πρώτη έκλειψη του Φθινοπώρου
Advertisement

Στις 14 Οκτωβρίου σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στο ζώδιο του Ζυγού.

Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη που μας καλεί να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Advertisement

Επίσης μας προτρέπει να κάνουμε αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, επομένως πολλοί θα δώσουν ένα τέλος σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

Η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου θα επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Η Ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου που είναι και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη θα φέρει ένταση και κομβικές αλλαγές σε μερικά ζώδια.

Advertisement

Η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου συνδέεται με ένταση, επαναστατικότητα και ακραίες αλλαγές εξαιτίας της όψης με τον Ουρανό. Επηρεάζει περισσότερο τα παρακάτω 4 ζώδια:

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη θα κλονίσει τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χωρίσουν και όσοι είναι ελεύθεροι θα έχουν πιθανότητες να βρουν ένα νέο σύντροφο στη ζωή τους.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη θα φέρει μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι Καρκίνοι θα πάρουν την απόφαση να μετακομίσουν, ενώ άλλοι θα πάρουν την απόστασή τους από ένα άτομο που τους προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα.

Advertisement

Ζυγός

Στις 14 Οκτωβρίου θα υποδεχτείτε στο ζώδιο σας την Ηλιακή έκλειψη του μήνα που είναι και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη. Είναι η στιγμή να βάλετε τα όριά σας και να βάλετε φρένο σε όσους σας κάνουν να νιώθετε άσχημα. Οι υποχωρήσεις που κάνετε θα πρέπει σε κάποιο σημείο να σταματούν για το δικό σας καλό.

Αιγόκερως

Καθώς η έκλειψη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα δημιουργήσει ένταση στον εργασιακό χώρο για τους Αιγόκερους. Θα υπάρξουν εντάσεις, νευρικότητα και αναστάτωση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Πηγή: bovary.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: