Ο Παύλος Χαϊκάλης έριξε μαύρη πέτρα: Η νέα ζωή στο Κατάκολο και η αποκάλυψη για την επικοινωνία που έχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Παύλος Χαϊκάλης έριξε μαύρη πέτρα: Η νέα ζωή στο Κατάκολο και η αποκάλυψη για την επικοινωνία που έχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Advertisement

Στο Κατάκολο του Νομού Ηλείας ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος επιμένει να απορρίπτει προτάσεις για πιθανή θεατρική και τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά με την Άρια Καλύβα και το «Πρωινό» του ANT1 και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τις σημερινές του σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Advertisement

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι -σε σχέση με άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι- δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε.

Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό. Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα σε αυτό το σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είπαν για μένα ότι ‘ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά’ είπαν ‘μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα’.

Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή τους καταλαβαίνω, αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει», είπε και συνέχισε μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Με τον Πέτρο έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε. Μιλάμε για κάποια πράγματα. Τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά το ’50-50′ που βγήκε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, δεν έχουμε καθημερινή επαφή.

Advertisement

Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ’ ονόματός του».

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά; «Όχι. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Όμως αυτό αν κάποτε γινόταν, θα γινόταν για πλάκα. Δε νομίζω, πλέον σπάνια ανεβαίνω στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: