Γεννημένοι για τα δύσκολα: Αυτά τα ζώδια αναλαμβάνουν ό,τι αποφεύγουν οι υπόλοιποι

Γεννημένοι για τα δύσκολα: Αυτά τα ζώδια αναλαμβάνουν ό,τι αποφεύγουν οι υπόλοιποι
Advertisement

Θα βγουν μπροστά, θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν ό,τι οι άλλοι αποφεύγουν! Όπως και να το κάνουμε, κάποιοι είναι γεννημένοι για τα δύσκολα.

Για να βγαίνουν μπροστά και να δίνουν λύσεις εκεί που οι υπόλοιποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ποια είναι τα ζώδια αυτά που στα ζόρια θα βάλουνε πλάτη και θα βγάλουν το «φίδι από την τρύπα»; Πάμε να τα δούμε λίγο πιο κάτω και φυσικά να τα αναλύσουμε.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν μιλάμε για δουλειά, οργάνωση, διεκπεραίωση και εκτέλεση, ένα ζώδιο θα σου έρθει πρώτο στο μυαλό: η Παρθένος.

Όταν τα πράγματα ζορίσουν, το ζώδιο αυτό θα βγει μπροστά και θα κάνει αυτό που λέμε την «βρώμικη» δουλειά.

Εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα πελαγώσουν και θα μείνουν να κοιτούν, η Παρθένος θα βάλει το μυαλό να δουλέψει, θα βρει εναλλακτικές και θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκεί που οι άλλοι σταματούν, ο Αιγόκερως συνεχίζει. Είναι γεννημένος για να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα.

Όταν τα πράγματα ζορίσουν, χρειάζεσαι έναν άνθρωπο σαν αυτόν για να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει και να κάνει τις σωστές κινήσεις. Είναι ο κατάλληλος για να δώσει λύσεις και να ηγηθεί μιας ομάδας.

Ξέρει να οργανώνει, να διοικεί, δεν το βάζει κάτω μπροστά στα όποια εμπόδια και φυσικά είναι υπομονετικός και εργατικός. Θα κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις στο όποιο πρόβλημα και να καταφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν θα φοβηθεί να… λερώσει τα χέρια του. Εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα νιώσουν ότι αδυνατούν να τα καταφέρουν, δεν έχουν το κουράγιο ή πολύ απλά… κολλάνε, έρχεται ο Κριός και αναλαμβάνει τα ηνία.

Είναι το ζώδιο εκείνο που θα βγει μπροστά και θα κάνει αυτό που λέμε την «βρώμικη δουλειά», χωρίς να υπολογίζει κούραση και εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Ένα ακόμα ζώδιο στο οποίο μπορείς να βασιστείς όταν τα πράγματα «σκουρίνουν», είναι ο Λέοντας. Τι σόι βασιλιάς θα ήταν, άλλωστε, αν δεν ήταν ικανός να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και φυσικά να κάνει αυτό που τα υπόλοιπα ζώδια αδυνατούν;

Είναι αρχηγός, είναι ηγέτης, εμπνεύει τους γύρω του και μπορείς να βασιστείς πάνω του!

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το κατάλληλο άτομο για τις… «βρώμικες» δουλειές. Έχει αντοχή, έχει επιμονή και θέληση και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, όποιο και αν είναι το κόστος.

Απλώς κάτσε στην γωνίτσα σου και παρακολούθησε τον να βγάζει για μια ακόμα φορά το «φίδι από την τρύπα».

Η αλήθεια είναι ότι τον κατηγορούν για διάφορα, αλλά μπροστά στις ικανότητές του να φέρνει στα πέρας κάθε αποστολή, κανείς δεν έχει να πει τίποτα απολύτως!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: