Ο Ρονάλντο δεν καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα, λέει το Ιραν

Ο Ρονάλντο δεν καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα, λέει το Ιραν
Advertisement

Η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία διέψευσε την είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα, λόγω αγκαλιάς σε ανύπαντρη γυναίκα.

Πριν λίγες ώρες, αραβικά και ευρωπαϊκά μέσα μετέδωσαν πως ο Πορτογάλος σταρ καταδικάστηκε από δικαστήριο στην Τεχεράνη σε 99 μαστιγώματα, επειδή φίλησε και αγκάλιασε μια ανύπαντρη γυναίκα στο Ιράν.

Advertisement

Όπως φαίνεται ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η πρεσβεία του Ιράν στη Μαδρίτη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν καταδικάστηκε από κανένα δικαστήριο για τη συνάντησή του με τη ζωγράφο, Φατιμά Χαμάμι.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση στο twitter γίνεται λόγος για ψευδής ειδήσεις που στόχο έχουν να επισκιάσουν τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του καταπιεσμένου λαού της Παλαιστίνης».

«Αρνούμαστε κατηγορηματικά την έκδοση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης κατά οποιουδήποτε διεθνούς αθλητή στο Ιράν.

Advertisement

Είναι ανησυχητικό ότι η δημοσίευση τέτοιων αβάσιμων ειδήσεων θα μπορούσε να επισκιάσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου κατά του καταπιεσμένου παλαιστινιακού έθνους.

Να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στο Ιράν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου για να παίξει σε επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου και έτυχε μεγάλης υποδοχής από τον κόσμο και τις αρχές.

Η ειλικρινής και ανθρώπινη συνάντησή του με την Fatemeh Hamami έτυχε επίσης επαίνου και θαυμασμού τόσο από τον κόσμο όσο και από τις αθλητικές αρχές της χώρας»

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: