Ποτέ δεν κάνουν άσκοπες κινήσεις: Αυτοί είναι οι συναισθηματικοί σαδιστές του ζωδιακού

Ποτέ δεν κάνουν άσκοπες κινήσεις: Αυτοί είναι οι συναισθηματικοί σαδιστές του ζωδιακού
Advertisement

Κάτι που θα πρέπει να προσέξεις στην συμπεριφορά ενός ανθρώπου για να καταλάβεις αν είναι συναισθηματικός σαδιστής, είναι το γεγονός ότι είναι ευγενικός μαζί σου, μόνο όταν θέλει να σου ζητήσει κάτι ή να πάρει κάτι από εσένα.

Ποτέ δεν κάνει άσκοπες κινήσεις ή αψυχολόγητες. Δεν θα σου στείλει λουλούδια πχ επειδή σε σκέφτεται, αλλά επειδή σε χρειάζεται.

Advertisement

Αν σου λέει τόσο καλά ψέματα που σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια, τότε να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να έχεις μια υγιή σχέση μαζί του.

Εμείς θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι σαδιστές στη σχέση τους και από ποιους πρέπει να φυλάγεσαι.

ΚΡΙΟΣ

Είναι αλήθεια ότι ο Κριός λατρεύει το «κυνήγι», ωστόσο εύκολα θα διαπιστώσεις ότι έχεις να κάνεις με ένα συναισθηματικό σαδιστή όταν θα δεις πως το άτομο αυτό θα σου δείξει τρελό ενδιαφέρον, απλά και μόνο επειδή εσύ το «έφτυσες» ή επειδή ήσουν έτοιμος/η να το χωρίσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου.

Advertisement

Αν δεν σε έχει «δεμένο/η», νιώθει την ανάγκη να σε φέρει πάλι πίσω και δεν θα το κάνει λόγω έρωτα, αλλά επειδή θέλει να σε ελέγχει. Δεν τον νοιάζει, αν θα σε πληγώσει στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι εξπέρ στην επικοινωνία, αλλά αν ο δικός σου Δίδυμος σου στέλνει… mixed signals, να ξέρεις ότι το κάνει απλά και μόνο για να παίξει με την καρδιά σου και να σε έχει στην τσίτα. Έτσι θα είσαι βούτυρο στο ψωμί του και θα του είναι πανεύκολο να σε χειραγωγήσει.

Τη μια θα σου λέει «ναι» και θα στέλνει στον ουρανό και την άλλη δε θα διαβάζει καν το μήνυμά σου και θα σε ρίχνει στα τάρταρα.

Ή μπορεί τη μια να είναι ο πιο γλυκούλης Δίδυμος που έχεις δει και την άλλη να μην σε ακουμπάει καν. Όλα αυτά είναι μέρος του σαδισμού του. Πρόσεχε και μην υποκύπτεις.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλωσήρθες στον σκοτεινό κόσμο του Σκορπιού. Αν έχεις μπλέξει με το ζώδιο αυτό τότε να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με τον μεγαλύτερο σαδιστή της σχετικής μας λίστας.

Παίρνει τον τίτλο και με διαφορά ίσως από τους άλλους. Εδώ μιλάμε για ένα άτομο που θέλει να σε ελέγχει και θέλει να του ανήκεις στο 100%. Και για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμητο μέσο.

Θα σε κάνει να εξαρτάσαι από εκείνον συναισθηματικά και θα φροντίσει να έχει μόνιμα το πάνω χέρι στη σχέση σας. Μόνο όταν δεν θα του είσαι πια… χρήσιμος/η θα σε πετάξει σα στυμμένη λεμονόκουπα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: