«Λέω συνέχεια ότι θα αποσυρθώ. Λοιπόν τώρα θα το κάνω» – O αγαπημένος Μάικλ Κέιν αποσύρεται από την υποκριτική στα 90 του χρόνια

«Λέω συνέχεια ότι θα αποσυρθώ. Λοιπόν τώρα θα το κάνω» – O αγαπημένος Μάικλ Κέιν αποσύρεται από την υποκριτική στα 90 του χρόνια
Advertisement

Ο Μάικλ Κέιν επιβεβαίωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική, στα 90 του χρόνια.

Η τελευταία ταινία του Μάικλ Κέιν είναι το «The Great Escaper», στο οποίο πρωταγωνίστησε με την Γκλέντα Τζάκσον, που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Advertisement

Στο παρελθόν, ο Μάικλ Κέιν είχε μιλήσει για την απόσυρσή του από την υποκριτική, αλλά τώρα δήλωσε πως το πήρε απόφαση. «Λέω συνέχεια ότι πρόκειται να αποσυρθώ. Λοιπόν, τώρα θα το κάνω», είπε στο BBC Radio.

«Σκέφτηκα, έκανα μια ταινία στην οποία πρωταγωνίστησα και πήρα εκπληκτικές κριτικές… Τι θα κάνω για να το ξεπεράσω αυτό;», συμπλήρωσε. Τελικά, όπως εξήγησε, η πιθανότητα να του προσφέρονται λιγότεροι ρόλοι λόγω ηλικίας τον έκανε να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί.

«Οι μόνοι ρόλοι που θα μου δώσουν τώρα είναι 90χρονων ανδρών. Ή ίσως 85χρονων», αστειεύτηκε ο Μάικλ Κέιν. «Δεν θα είναι πρωταγωνιστικοί. Δεν έχεις πρωταγωνιστές 90 ετών, θα έχεις όμορφα αγόρια και κορίτσια. Οπότε σκέφτηκα ότι μπορώ κάλλιστα να αποχωρήσω», εξήγησε.

Ο Μάικλ Κέιν παραδέχθηκε ότι απέρριψε τρεις φορές την πρόταση για το «The Great Escaper» προτού τελικά πει το «ναι», επειδή ήδη θεωρούσε τον εαυτό του συνταξιοδοτημένο.

Advertisement

Αφού έκανε όμως αυτή την ταινία, μπήκε ξανά σε σκέψεις. «Μου έστειλαν ένα σενάριο, το κοίταξα και μετά έκανα κάτι που δεν έχω ξανακάνει.

Μέτρησα πόσες σελίδες είχα και τις συνέκρινα με τις συνολικές του σεναρίου», περιέγραψε. «Ήταν 15 από τις 99 σελίδες του σεναρίου. Και σκέφτηκα, “νομίζω ότι αυτό θεωρείται ένας μικρός ρόλος, δεν θα το κάνω”. Οπότε αποσύρθηκα», συνέχισε.

«Σκέφτηκα, μπορεί να κάνω έναν μικρό ρόλο και να πάρω κακές κριτικές… οπότε γιατί να μην φύγω τώρα; Και έφυγα», κατέληξε ο Μάικλ Κέιν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: