Αναστατώνουν τους άντρες και μόνο με την παρουσία τους, αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού

Αναστατώνουν τους άντρες και μόνο με την παρουσία τους, αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού
Advertisement

Υπάρχουν πολλές γυναίκες, που προσπαθούν πολύ να γίνουν αποδεκτές από το αντίθετο φύλο.

Υπάρχουν όμως και κάποιες, που δεν χρειάζεται να κάνουν απολύτως τίποτα, αφού η παρουσία τους και μόνο, αρκεί για να ξεσηκώσουν τους άντρες από όπου περνούν και όπου σταθούν. Κοινώς, έχουν τον τρόπο και τις περισσότερες φορές, το ξέρουν κιόλας.

Advertisement

Αυτές είναι οι εξής:

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από το παιδί της Αφροδίτης. Η θεά του έρωτα και της ομορφιάς, την έχει προικίσει με όλα τα απαραίτητα προσόντα ώστε να αρέσει και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Η γυναίκα Ταύρος απολαμβάνει να μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών.

Ξέρει ακριβώς τι είναι ικανή να… κάνει και έχει όλα τα «όπλα» για να το πετύχει. Θα ντυθεί με συγκεκριμένο τρόπο, θα χαμογελάσει, θα περπατήσει με θηλυκότητα, νάζι και χάρη.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι και να λέμε, η γυναίκα Κριός είναι… φωτιά και λάβα! Ξέρει ότι αρέσει, ότι μαγνητίζει τα βλέμματα και ότι ξεσηκώνει τους άντρες και αυτό της αρέσει πολύ.

Θέλει να την… θέλουν και κάνει συνέχεια τα πάντα για να έχει όσους περισσότερους θαυμαστές μπορεί στα πόδια της.

Φροντίζει να ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο (sexy μεν αλλά όχι πρόστυχο), να μιλά, να κινείται και να… «παίζει» παιχνίδια με το μυαλό του ισχυρού φύλλου και να το τρελαίνει.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι και τόσο… ταπεινό χαμομηλάκι η γυναίκα Καρκίνος όσο μπορεί κάποιοι να φαντάζονται. Είναι θα λέγαμε θηλυκό 100% και της βγαίνει συνέχεια η γυναικεία ναζιάρικη φύση της.

Έχει αυτό το κάτι στο βλέμμα της, στο περπάτημά της, στο στυλ της και στις κινήσεις της.

Αρέσει, το ξέρει και αυτό την εξιτάρει αρκετά. Γνωρίζει τις ικανότητές της και τα δυνατά της σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει με κάθε τρόπο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: