«Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω» έγραψε σε μία οργισμένη ανάρτηση η Ελεονώρα Μελέτη

«Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω» έγραψε σε μία οργισμένη ανάρτηση η Ελεονώρα Μελέτη
Advertisement

Μία οργισμένη ανάρτηση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, λίγες ημέρες μετά την εξομολόγησή της για τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τι περνούσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Ελένη». «Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση το 2007», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Advertisement

Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «ξέσπασε» εναντίων των συνεργατών της, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν περαιτέρω πληροφορίες ρωτώντας πρώην συναδέλφους της.

Τόνισε μάλιστα, πως πολλοί από αυτούς που ρωτούν, είναι εκείνοι που έζησαν από κοντά όλες αυτές τις καταστάσεις και δεν πήραν ποτέ θέση.

Σε story που δημοσίευσε η παρουσιάστρια αναφέρει: «Προς όλους του συναδέλφους, είναι τουλάχιστον γελοίο να ρωτάτε πρώην συναδέλφους αν μου φέρθηκαν άσχημα στον Πρωινό Καφέ.

Advertisement

Λίγο προσεκτικά αν ακούγατε τη συνέντευξή μου στην Ελένη Μενεγάκη θα κατανοούσατε (ελπίζω) πως ουδέποτε στοχοποίησα την εκπομπή ή το κανάλι για τη συναισθηματική κακοποίηση που εξομολογήθηκα.

Τοποθέτησα χρονικά το γεγονός τη περίοδο εκείνη. Απάντησα στην ερώτηση: «Ήσουν τότε στον Πρωινό Καφέ;» λέγοντας πως δεν είχα ακόμα ξεμπερδέψει με τον Πρωινό Καφέ. Μην αναζητάτε λοιπόν τον δράστη ανάμεσα σε πρώην συνεργάτες.

Τη συναισθηματική μου κακοποίηση τη βίωσα από συναδέλφους που έγραφαν σε μπλοκ, σάιτ, σχολίαζαν απαξιωτικά, προσβλητικά και χυδαία την άφιξή μου στο τηλεοπτικό τοπίο, σε πάνελ και εκπομπές».

Advertisement

«Αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο που πολύ καλά θυμάστε όλοι, πως κανένας δεν με υποδέχτηκε με συμπάθεια και σεβασμό, μια περίοδο που το όνομά μου ξεφτιλιζόταν σε καθημερινή βάση σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Μην κάνετε τους ανήξερους και μην επιβεβαιώνετε αυτό που είπε στην Ελένη. Η συναισθηματική κακοποίηση δεν θα δικαιώσει ποτέ όσους την υφίστανται γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λόγος εναντίον του λόγου τρίτων.

Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω και σκύψτε στο πρόβλημα. Εγώ ξέρω καλά ποιοι ήταν οι δικοί μου οι αλήτες. Και οι ίδιοι το ξέρουν και εσείς το ξέρετε.

Advertisement

Σταματήστε λοιπόν, αφήστε τους πρώην συνεργάτες ήσυχους και δείτε λίγο μέσα σας. Γιατί το να αμφισβητείς μια εξομολόγηση σε κάνει ίδιο με το τέρας. Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά; Ντροπή. Μόνο ντροπή», πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια συνέχισε σε δεύτερο story, αναφερόμενη στους συνεργάτες εκείνους που αργότερα, της ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους εκείνη την περίοδο.

«Πολλοί από εσάς ησασταν μάρτυρες και συμπαραστάτες. Αλλά ησασταν συμμέτοχοι κ ενορχηστρωτές. Κάποιοι έχετε ζητήσει και συγγνώμη, άλλοι δημόσια και κάποιοι κατ’ ίδιαν. Ξέρετε ΟΛΟΙ ποιοι ηταν. Θέλετε ονόματα; Γιατί; Για την τιμωρία και τον παραδειγματισμό; Όχι βέβαια!

Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα. Το να δημιουργείτε σενάρια από την εξομολόγηση μου και να τη
μετατρέπετε σε γκοσιπακι για το κουτσομπολιό δεν σας τιμά. Έχετε μια δύναμη.

Advertisement

Να αναδείξετε το πρόβλημα. Δείτε το πρόβλημα. Συμβαίνει παντού. Συνέχεια. Μπορεί να έχει συμβεί και σε εσάς. Επιτέλους, επιτέλους», αναφέρει.

Τέλος, κλείνει γράφοντας: «Να σας πω και το χειρότερο. Άνθρωποι που έχουν υπάρξει μάρτυρες της κατάστασης μου, που ήξεραν γιατί τους είχα ανοίξει τη καρδιά μου, είχα κλαψει μπροστά τους και τους είχα μιλήσει, επέτρεψαν, άφησαν, να ακουστούν λόγια που αμφισβητούν όλα όσα είχα μοιραστεί μαζί τους. ΘΛΙΨΗ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: