«Δεν υπήρξε τεχνικός που να μην μου είπε τρομερά πράγματα για εκείνη» -Ο Αντρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν υπήρξε τεχνικός που να μην μου είπε τρομερά πράγματα για εκείνη» -Ο Αντρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Advertisement

Τα λάθη του παρελθόντος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συζητήθηκαν για ακόμα μία φορά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Γιάννη Πουλόπουλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο -ο οποίος ήταν κουμπάρος με τον Δημήτρη Κοντομηνά- να παραθέτουν την άποψή τους για όσα γνώριζαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον ALPHA.

Toν λόγο αρχικά πήρε ο Πουλόπουλος, ο οποίος την περίοδο που η Σπυροπούλου παρουσίαζε πρωινό στον ALPHA έχοντας στο πλευρό της τις Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού, είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Ήμουν κι εγώ σ’ εκείνη την εκπομπή. Κανείς δεν ευεργετεί κανένα, όλοι πληρωνόμαστε για τη δουλειά που κάνουμε. Όταν κλείνουμε μια συμφωνία, μας παίρνουν γι’ αυτό ακριβώς που είμαστε.

Εγώ προσωπικά όσο ήμουν εκεί είχα καταλάβει ότι η Κωνσταντίνα, η Φλορίντα και η Νάνσυ ήταν φίλες, έβγαιναν στα Νότια Προάστια, κάνανε παρέα, πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να αναφερόταν σε αυτό το κομμάτι ότι ‘από τη στιγμή που κάναμε παρέα, γιατί μετά βγαίνεις και λες τέτοια πράγματα;’. Εγώ αν δεν περνούσα καλά κάπου θα έφευγα, ούτε θα έκανα παρέα!».

Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε όσα έμαθε ο ίδιος μιλώντας με τεχνικός αλλά και τηλεοπτικά πρόσωπα, για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά:

Advertisement

«Πολλή κουβέντα για το τίποτα. Αυτά έχουν καταγραφεί με αξιόπιστες καταθέσεις της αλήθειας. Οι πιο αξιόπιστες; Οι τεχνικοί.

Εγώ απήχα από την τηλεόραση και δεν ήξερα το φαινόμενο και ήταν και οι εποχή που είχα απόσταση από τον ALPHA και τον κουμπάρο μου, τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Όταν ξαναγύρισα στην τηλεόραση, δεν υπήρξε τεχνικός που να μη μου λέει φοβερά πράγματα. Άνθρωποι που δουλεύουν δεξιά κι αριστερά.

Advertisement

Και μετά άρχισα και μίλαγα με ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση -δεν χρειάζεται να τους κατονομάσω-και είχα μία καθολική εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν δικό της θέμα με ποιον κάνει παρέα,  πάει και τρώει, αλλά δεν είναι δικό της θέμα αυτό να το παίρνει και να το κάνει προσωπική εξουσία.

‘Ο Γρηγόρης με στραβοκοίταξε, απολύεται! Η Κατερίνα ήταν καλή, να μείνει εκεί! ‘Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο. Είναι μεσαίωνας. Δεν είναι ότι μου το είπε ένας αλλά όλοι. ‘Δεν ξέραμε ποιος θα μείνει στον σταθμό και ήταν θέμα ενός τηλεφωνήματος’. Είναι ψέμα αυτό που λέω;».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: