Ενα μεγάλο μπράβο στον αστυνομικό -πρότυπο που έδωσε το καλό παράδειγμα και έγινε viral [βίντεο]

Ενα μεγάλο μπράβο στον αστυνομικό -πρότυπο που έδωσε το καλό παράδειγμα και έγινε viral [βίντεο]
Advertisement

Αχτίδα ελπίδας μέσα στο αφιλόξενο αστικό περιβάλλον αποτέλεσε η πράξη ενός αστυνομικού στην οδό Βασιλίσης Σοφίας όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα συνάντησε δυσκολίες κατά την προσπάθειά της να περάσει από τη μία άκρη του δρόμου στην άλλη.

Όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό ο αστυνομικός, έπιασε τη γυναίκα από το χέρι, διασχίζοντας μαζί της τη διάβαση, ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα διατρέξει κάποιον κίνδυνο.

Advertisement

Αυτή η κίνηση ανθρωπιάς δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, με πολλούς να σηκώνουν το κινητό τους ώστε να καταγράψουν την όμορφη στιγμή και την αξιέπαινη πρωτοβουλία του αστυνομικού.

Στη συνέχεια το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Tik Tok, με εκατοντάδες χρήστες να αποθεώνουν τον αστυνομικό. Ένας χρήστης μάλιστα, επισήμανε ότι… «ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι».

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί προβληματισμό στο βίντεο είναι το γεγονός ότι ακόμα και η παρουσία του αστυνομικό πάνω στη διάβαση, δεν αποθάρρυνε ορισμένους οδηγούς από το να περάσουν άρον άρον τον δρόμο, στερούμενοι της παραμικρής υπομονής.

Advertisement
@panos_dim21 Ότι πιο moving εχω ζήσει τον τελευταιο μήνα! #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fy #ellas #hellenicpolice ♬ πρωτότυπος ήχος – Panos Dimakis

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: