Ο καλύτερος τρόπος να εκδικηθείς είναι η αδιαφορία, για αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Ο καλύτερος τρόπος να εκδικηθείς είναι η αδιαφορία, για αυτούς τους άντρες του ζωδιακού
Advertisement

Στη ζωή είναι άγραφος νόμος το ότι θα βρεις μπροστά σου ό,τι έχεις κάνει, καλό ή κακό. Τους παρακάτω τέσσερις άντρες του ζωδιακού μπορεί να τους έβλαψες, να τους έχεις πληγώσει, ωστόσο δεν θα γυρέψουν εκδίκηση.

Πιστεύουν στο νόμο της ανταπόδοσης, τη Θεία Δίκη και ότι το σύμπαν, το Κάρμα… ο Θεός θα σε αναγκάσουν να πληρώσεις ό,τι τους έχεις κάνει χωρίς να κουνήσουν αυτοί το δαχτυλάκι τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιους μιλάμε;

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο πάρα πολύ συναισθηματικό, που δένεται απίστευτα με όποιον/α αγαπά. Για εκείνον, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει την απόφαση να ξεκόψει ένα άτομο από τη ζωή του, καθώς έχει επενδύσει πάρα πολλά πάνω του, κυρίως συναισθηματικά.

Όταν όμως τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο, θα πάρει την απόφαση να το διώξει και θα το κάνει, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι για το καλό του και μόνο. Ωστόσο, δεν θα προσπαθήσει ποτέ να πάρει το αίμα του πίσω ή να εκδικηθεί.

Ξέρει πολύ καλά πως η χειρότερη τιμωρία για τον/την άλλο/η είναι η δική του απώλεια και θα αφήσει την ζωή να του/της το αποδείξει και να τον/την κάνει να μετανιώσει πικρά για το κακό που του προκάλεσε.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Στην ίδια κατηγορία με τον Καρκίνο ανήκει και ο Ζυγός. Είναι ένα άτομο ρομαντικό, τρυφερό και συναισθηματικό, που δένεται πάρα πολύ με όσους αγαπά.

Ακριβώς επειδή εκείνος δίνει πολλά και φροντίζει να τους ικανοποιεί όλους, πληγώνεται πολύ περισσότερο με μια προδοσία ή μια εγκατάλειψη.

Είναι δύσκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό και συνήθως τα βάζει με τον εαυτό του, που έκανε την λάθος επιλογή και επένδυσε σε ένα πρόσωπο που δεν άξιζε.

Advertisement

Ωστόσο, όπως και ο Καρκίνος, ο Ζυγός δεν είναι εκδικητικός. Ο θυμός, η κακία, το μίσος, οι έντονοι τσακωμοί και οι εντάσεις δεν είναι στο DNA του και προσπαθεί να τα αποφύγει. Έτσι, την «βρώμικη» δουλειά για εκείνον, θα την κάνει το Κάρμα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν προδώσεις ή αν πληγώσεις έναν Υδροχόο, τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Είναι ένα άτομο που παρότι φαίνεται ανοιχτό και κοινωνικό κτλ, δεν εμπιστεύεται τόσο εύκολα και δεν βάζει στην ζωή του πολλά πρόσωπα.

Αν το κάνει, σημαίνει ότι έχει επενδύσει πάνω σου και σε έχει ψηλά. Από την στιγμή που τον πρόδωσες όμως, για εκείνον πλέον δεν υπάρχεις. Ο Υδροχόος ακόμα και σε αυτές τις καταστάσεις δείχνει ανωτερότητα και δεν ξεκατινιάζεται.

Advertisement

Δεν θα σου ζητήσει το λόγο και θα σε αφήσει να υποφέρεις, χωρίς την δική του παρουσία στην ζωή σου. Γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις τι έχασες και θα τον ζητήσεις πίσω, όμως δεν θα γυρίσει.

Ο Υδροχόος πιστεύει πολύ στον νόμο της ανταπόδοσης και στο ό,τι δίνεις, παίρνεις, οπότε θα περιμένει να πάρει άλλος το αίμα του πίσω για εκείνον…

ΙΧΘΥΕΣ

Όλοι γνωρίζουν το πόσο εύκολα μπορεί να πληγωθεί ένας Ιχθύς. Πρόκειται για ένα ζώδιο άκρως… συναισθηματικό, που τα παίρνει όλα κατάκαρδα. Ωστόσο, όσο και αν έχει πληγωθεί ή πονέσει, πολύ δύσκολα θα σκεφτεί να πάρει εκδίκηση.

Advertisement

Δεν είναι ο τύπος που θα καταστρώσει σχέδια για το πώς θα ανταποδώσει το κακό και το πώς θα πάρει το αίμα του πίσω. Είναι ένα άτομο που πιστεύει και στο Κάρμα και στην ζωή γενικότερα και θεωρεί πως ό,τι κάνεις σου ανταποδίδεται, είτε καλό είτε κακό.

Οπότε, θα προτιμήσει να καθίσει σε μια γωνία, να τρώει ποπ κορν και να βλέπει το σύμπαν να παίρνει την εκδίκηση για εκείνον.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: